Puncitájékon égő érzés, bő, kicsit túrós, zöldes folyás, mi ez?
Figyelt kérdés
Pár napja jött elő. Nőgyógyászhoz sajnos legfeljebb 2 héten belül tudok csak elmenni, mert heti 1x rendel, és jövő héten meg meglesz a havibaj...
Tudnátok segíteni, mi ez, vagy mit tudnék tenni ellene?
Infok: mostanában több gyógyszert kellett szednem pl. Dolgit, AktilDuo
Valamint sok nyilvános WC-n voltam, igaz, nem ültem rá, de megfogtam a kilincset stb.
Köszi!
2011. szept. 16. 22:36
1/8 anonim válasza:
Fertőzés, menj a dokihoz akkor is, ha menstruálsz, ad gyógyszert
2/8 anonim válasza:
Ez bakteriális fertőzésnek tűnik... így ideiglenes kezelési módnak a canesten félék se jók. Más doki nincs ?
3/8 anonim válasza:
Betadine hüvelykúp segíthet! Ha zöld akkor mindenképp gyulladást jelent a szervezetben, ne várj vele sokáig, mert petefészek gyulladássá is fajulhat, és az később a gyermek vállalásnál gondokat okozhat ha hegesen gyógyul...stb. Szóval irány egy patika és vény nélkül kapható Betadine hüvelykúp ezt akkor is használhatod ha megjön (elvileg hét napig kellene használni) SŐT! Ilyenkor kicsit puhább, nyitottabb a méhszáj úgyhogy méginkább felfelé terjedhet a "folyamat"...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg el kellene mennem... Nem szeretném azt, hogy a későbbiekben emiatt menjen tönkre az életem, mert nem tudok babát vállalni!
2011. szept. 16. 22:55
6/8 anonim válasza:
Ezen a betadine nem fog segíteni. A zöldes folyást és a többi tünetet Trichomonas okozza, amire s.o.s. antibiotikum kell és nem két hét múlva.
7/8 anonim válasza:
Jobb lenne ha hamarabb mennél el, mert a késlekedésből nagyobb baj is lehet.
8/8 anonim válasza:
Édes vagy savanyú túró? Mert az édes jó lesz palacsintába, de ha kesernyés akkor azt csak könyére kenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!