Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom még mindig...

Miért nem tudom még mindig elfogadni hogy menstruálok?

Figyelt kérdés
Annyira hibáztatnék valakit érte hogy ezt a havi 5-6nap szenvedést túl kell élnem:( annyira rossz nem birom ki ezt a fájdalmat szédülök iszonyúan görcsöl fetrengek és sírok tőle semmi nem tud lenyugtatni ez időszak alatt és most is ez van megjött az élettől is elmegy kedvem máskor pedig kitartó vagyok és küzdök de EZ nem tudom elfogadni miért kell szenvednünk:(
2011. ápr. 10. 22:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Szerintem már annyira parázol hogy tök felkészülten fogsz menni!

Meg sem érzed..

Ne félj semmi okod rá és tényleg pár perc az egész és kész!

2011. ápr. 12. 22:44
 42/44 A kérdező kommentje:
tényleg?:) ez jól esett, de kellemetlen nekem még a témáról is beszélni :(
2011. ápr. 12. 22:50
 43/44 anonim ***** válasza:

Az endometriózis azt jelenti, hogy méhnyálkahártya-sejt-szigetecskék vannak a méhen kívül is és ezek a ciklus során a hormonok hatására szintén változnak, erős fájdalmat okozhatnak. Érdemes lenne ezt kizárni. Enélkül is van premenstruális szindróma, a vérzés előtti napokban szedett gyógyszerrel enyhíthető a görcsölés, orvos írhat fel rá gyógyszert. A vízvisszatartás erősebb a vérzés előtti napokban, részben ez az oka.

Sokaknál az első szülés után elmúlik az erős görcsölés, van rá remény! Addig is szánd rá masgad a vizsgálatra, túlélhető. (a férfiaknak is el kell viselni néhány kellemetlenséget pl. prosztatavizsgálat, aranyér-vizsgálat...)

2011. ápr. 21. 16:22
 44/44 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos nagyon sokan szenvednek ettől, és lehet hogy szervi baj áll a háttérben, de az is lehet, hgoy nem.. Én pl ilyen típus vagyok (anyámtól "örököltem", mind két nővérem halálán van, ha megjön)

Én is fetrengek, nem bírok elviselni semmilyen zajt, kaparom a falat, sokszor még erős fájdalomcsillapítók után is. Volt már,hogy be kellett vinni a kórházba injekcióra, annyira rosszul voltam. Anyámat pl rendszeresen injekciózták.. De ő azt modnta, hogy szülés után nagyon lecsökkent a fájdalom(lehet, hogy csak magasabb lett a fájdalomküszöbe, nem tudom :P)

Nekem most a doki felírt egy Suppositorium analgeticum forte nevezetű erős fájdalomcsillapítót, ami elég jól és HAMAR használ, akkor is, ha már a kínlódások közepette használom, és nem még előtte... Viszont végbélkúp, ami ugye nem kellemes:S, de legalább tényleg jól lesz tőle az ember....

2011. ápr. 21. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!