Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom még mindig...

Miért nem tudom még mindig elfogadni hogy menstruálok?

Figyelt kérdés
Annyira hibáztatnék valakit érte hogy ezt a havi 5-6nap szenvedést túl kell élnem:( annyira rossz nem birom ki ezt a fájdalmat szédülök iszonyúan görcsöl fetrengek és sírok tőle semmi nem tud lenyugtatni ez időszak alatt és most is ez van megjött az élettől is elmegy kedvem máskor pedig kitartó vagyok és küzdök de EZ nem tudom elfogadni miért kell szenvednünk:(
2011. ápr. 10. 22:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Először azt tisztázd magadban, hogy akarsz-e majd gyereket. Ha igen, akkor el kell fogadnod, hogy ez az egyik feltétele, hogy lehessen.
2011. ápr. 11. 06:44
 22/44 A kérdező kommentje:
igen szeretnék:) de nem elég a szülési fájdalom majd érte?
2011. ápr. 11. 10:45
 23/44 anonim ***** válasza:
Ha már szülési fájdalom van, akkor már megszületik a baba. A menstruáció viszont azt jelzi, hogy van peteérésed. Előző voltam.
2011. ápr. 11. 10:50
 24/44 A kérdező kommentje:
aha, hát ok ez az élet rendje , de nagyon szar nőnek lenni:/
2011. ápr. 11. 14:50
 25/44 A kérdező kommentje:
ha nem menstuálnék komolyan mondom én lennék világon a legboldogabb engem ez az egy dolog zavar akadályoz ..... nem lehet strandolni ilyenkor náyron meg suli ba se tudok menni ....namindegy..
2011. ápr. 11. 14:51
 26/44 anonim ***** válasza:
Attól hogy vérzünk az élet ugyanugy megy tovább miért ne lehetne strandolni használj tampont...Amugy nekem ha görcsöl akkor csak a cataflam segít amit ráadásul a nőgyogyász írt mert én is erős görcsökkel mentem el hozzá...Menses előtt szedj B-vitamin komplexet és nézesd meg magad mert nem normális az ilyen erős görcs és hogy elhagyod magad!!!Szerintem ennyire nem szabadna görcsölnöd...Meglátod el fog múlni és élvezni fogod hogy nő vagy :P
2011. ápr. 11. 16:02
 27/44 A kérdező kommentje:

tampont használok de így is rettenet ahogy görcsöl bár ma már jobb élvezem ezt a napot :D telenyomtam magam gyógyszerrel :D

nagyon nagyon köszönöm hogy írtatok

2011. ápr. 11. 20:47
 28/44 A kérdező kommentje:
mindenkit felpontozok
2011. ápr. 11. 20:47
 29/44 anonim ***** válasza:

Hát... bizonyára a fájdalomküszöböd is alacsonyabb, mint az átlagnak, meg szervi oka is lehet.

De ha tényleg annyira szenvedsz, csak eszedbe kellett volna hogy jusson az orvos. És hülyeség, hogy csak gyógyszert íratni kell menni, stb... 20éves korban azért nem árt már egy vizsgálat, hogy megvan-e minden a helyén, stb. Bármi bajod lehet, akár olyan is, ami súlyos, lehet hogy nem, az is lehet, hogy két éve még megúsztad volna egy pár szem pirulával, mostmár nem. :S

Nézesd meg magad, nem olyan szörnyű élmény, főleg, ha esetleg megtalálják a probléma okát, nem?

2011. ápr. 11. 21:48
 30/44 A kérdező kommentje:
De nem tudom szétteni a lábaim egy vad idegen pasasnak...nekem idő kell...női nőgyógyásztól is félek..alapból taszit az egész hogy meztelenül legyek előttÜk a volt barátom előtt se tudtam levetkŐzni gátlásim na hogy még ott..kizárt
2011. ápr. 11. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!