Miért nem tudom még mindig elfogadni hogy menstruálok?
Maga a vizsgálat szerintem nincs 2perc vagy még annyi se megnéz és kész:)Ne félj mindenki átesik ezen és tényleg nem olyan durva csak határozd el magad!Ki vigyázzon a testedre ha nem te..Én ismerek olyan nőket akik nem járnak az éves rákszűrésre sőt azt sem tudják megmondani mikor jártak nődokinál ami szerint nagyon szomorú...A saját felelősséged!
Én is nagyon féltem az első vizsgálattól de szerintem mindenki...Készülj fel rá akkor könnyebb!
jó de elmondanátok hogy mit csinálnak a vizsgálaton?:(
nagyon félek tényleg. nem fog fájni? és fog.gátlót ne irasson nincs fiúm szóval.....:(( az még várhat:S
Felnyúl és megtapogat!
Egyáltalán nem fáj!
Teljesen természetes felesleges félned:)
Igen, én is így féltem tőle. Igyekezz olyan dokihoz menni, akit a barátnőid ajánlottak, én csak úgy mentem.... ha durván vizsgál, akkor fáj. Szóval fontos az orvos személye. Úgy meglepődtem, amikor máshoz mentem, és nem fájt. Pedig fel voltam készülve.
Persze, pl. Anyukád bemehet.
Igen bekisérhetnek:)
Nyugi!Tök jó lesz ha túl vagy rajta!
Szerintem kísérjen el anyukád és beszélgessetek semmi értelme félni!
Tök jó lesz:)
Nekem még soha nem fájt!
Akkor jó a dokim:P
És férfi!
hú bekísérhet de megkönnyebbültem , de tartok tőle:S
remélem nem lesz durva:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!