Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom még mindig...

Miért nem tudom még mindig elfogadni hogy menstruálok?

Figyelt kérdés
Annyira hibáztatnék valakit érte hogy ezt a havi 5-6nap szenvedést túl kell élnem:( annyira rossz nem birom ki ezt a fájdalmat szédülök iszonyúan görcsöl fetrengek és sírok tőle semmi nem tud lenyugtatni ez időszak alatt és most is ez van megjött az élettől is elmegy kedvem máskor pedig kitartó vagyok és küzdök de EZ nem tudom elfogadni miért kell szenvednünk:(
2011. ápr. 10. 22:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

[link]

A tüneteid illenek rá, nekem is azt hitték, amíg ki nem derült, hogy mástól gyulladok be.

2011. ápr. 10. 23:23
 12/44 anonim ***** válasza:

Félreértetted. Volt már életemben vérzésem, de csak kb félévente egyszer jön meg. Hormongondok miatt nincs peteérésem. 20 éves vagyok egyébként.

Nekem is fáj, mikor megjön, bár közel sem annyira, mint amiket leírtál.

Viszont ez egyáltalán nem tűnik normálisnak. Már régen el kellett volna ezzel menned orvoshoz. Hogyhogy 21 évesen még nem voltál dokinál? Még ha szűz is vagy, ezzel a problémával rég el kellett volna menni.

2011. ápr. 10. 23:23
 13/44 anonim ***** válasza:
82%-os: Az orvos hogy nem vette észre, hogy olyan pici a lyuk a hártyádon? Ezt komolyan nem tudom elképzelni. Hát az orvos benyúl. Ha olyan pici a lyuk, hogy tudott vizsgálni?
2011. ápr. 10. 23:30
 14/44 A kérdező kommentje:
A háziorvosnak többször is mondtam de csak bogyokat ad rá, azok meg már nem használnak, nőgyógy.=zhoz meg nem mentem mert nem volt más probléma se nem kell fog.gátlót feliratni vagy ilyesmi...de mit csinálna az orvos ugye nem kell műteni?
2011. ápr. 10. 23:31
 15/44 anonim ***** válasza:
Hát először is megvizsgál, hogy van-e vmi bajod. Aztán ha van, akkor kitalálja, hogy hogyan lehet gyógyítani.
2011. ápr. 10. 23:36
 16/44 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad

Így volt. a 12-ből 6 nem is akart vizsgálni. A maradék 6 meg vagy eleve végbélnyíláson próbálkozott, vagy pedig csak megpróbálta, nem fért be, és ment át egy másik.... szóval akkor ment a végbélhez. A 12. doki azt mondta, hogy az a nem tudom mi ki van alakulva, ahol el kell helyezkednie, és ez megtévesztő lehet. Ő is azzal a fura kamerával nézte, és úgy vette észre. A nők 1%-ának lehet ilyen. Budapestre kellett mennem Miskolcról, ráadásul magánba, hogy eljussunk oda, hogy ez valakinek feltűnjön.

2011. ápr. 10. 23:37
 17/44 anonim ***** válasza:
Először megvizsgál, ultrahang, vérvétel, kellesz majd menni meghatározott napokon, mert hormonszintet is néznek. Nálam itt megrekedt mindig. De ezután gondolkodhatnak tovább. Az endometriózis pontos diagnosztizálása az egy hasi laparoszkópos vizsgálat. Nem olyan vészes az.
2011. ápr. 10. 23:39
 18/44 anonim ***** válasza:
Ez durva sztori azért. Még jó, hogy találtál egy jó orvost:)
2011. ápr. 10. 23:41
 19/44 anonim ***** válasza:
Lehet valami fertőzéstől is hogy ennyire fáj szerintem legyél túl az első nőgyogyászati vizsgálatodon!
2011. ápr. 11. 00:17
 20/44 anonim ***** válasza:

Nekem ha görcsöl a hasam, akkor benyomok 3-4 nospát, aztán elmúlik. De csak max 1 napig görcsöl, és az se mindig.

Volt régen 1 olyan barátnőm, aki ilyenkor még hányt is.

Meg volt egy osztálytársam, aki nem jött suliba, csak havonta 1x otthon feküdt 3 napig.

Én nem tudom, hogy ez mi. Hogy mitől van.

Nőgyógyásztól nem kérdezted még?

2011. ápr. 11. 03:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!