Miért nem tudom még mindig elfogadni hogy menstruálok?
Orvosnál nem jártál?
Eleinte nekem sem volt gond, azt mondták azért, mert akkor még hígabb. Vagyis nálam, mert én... nos.. 2x1 mm-es rés volt a szűzhártyámon, és a vér visszapangott, belső gyulladásokat, fertőzéseket okozva. És mindezt tavaly nyáron vette észre a doki 20 éves koromban, úgy,hogy 14 éves koromtól járok, hogy de nekem bajom van. Nem érdekelt senkit. 12. orvos vette észre. Am. 10 évesen jött meg.
Szóval az orvos segíthetne,nem gondoltál rá?
Első voltam.
Nekem pont az ellenkezője van. Nem menstruálok, peteérésem sincsen. Ha ez megnyugtat, e sem jobb. Neked legalább lehet gyereked, nekem az se biztos.
De biztos nincsen vmi szervi bajod? Endometriózis pl?
Nem voltam még soha nőgyógyásznál, szerintetek nem ké.ne hogy ennyire fájjon?? Tényleg nem tudok első napon mitkezdeni magammal fekszem csak suli vagy munka is kizárt rosszul leszek általában.
.sajn
.lom aki irta hogy nem jött még meg hány éves vagy? Lehet nem soká megjön de ne várd mert ez egy iszonyat . De most olyan hullámon van hogy örülök hogy csak ez a bajom csak..valahogy nem akar elmúni fájdalmam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!