Lehet, hogy méhnyakrákom van? Nagyon kétségbe estem!
Kedden megyek nőgyógyászhoz viszketés, kivörösödés és rendellenes folyás miatt. Korábban már 5-6-szor volt ilyen problémám, de mivel még szűz vagyok, soha nem néztek meg "rendesen", csak gyógyszereket, kúpokat írogattak fel. Most megint visszajöttek a problémáim, ezért megyek kedden. Nemrég kipróbáltam a maszturbálást, hogy fölkészüljek az igazi szexre (van barátom), és olyan fura volt a méhnyakam, és egy ilyen kis dudor volt rajta!
Ma meg azt olvastam, hogy a méhnyakrák kiváltó oka sok más mellett a gyakori ivarszervi gyulladás (márpedig nekem nagyon gyakran vannak ilyen problémáim, hiába teszek ellene). Lehet, hogy méhnyakrákom van ilyen fiatalon? Nagyon megijedtem, ahogy olvastam azt a cikket a méhnyakrákról! Egyébként be vagyok oltva méhnyakrák ellen, de az csak a HPV miatti méhnyakrák ellen véd! Félek!
És ha kedden a doki megint nem néz meg rendesen? Erősködjek, hogy igenis? 16/L
Ne haragudjatok, tudom, hogy segíteni szeretnétek és el is fogadom mindenkitől, csak azt nem szeretem, ha egy normális kérdésre pattogva jön a válasz. De tényleg hasznos dolgokat mondtatok, és ezt tényleg köszönöm nektek! :)
Ha az orvos azt mondja, hogy nem lát semmit, természetesen "leállok" és soha többet nem nyúlkálok oda. És ezután még jobban odafigyelek magamra. Egyébként a nagywc-zésnél a punci felől törlöm hátrafelé, de mikor csak pisilek, előfordul, hogy fordítva. Viszont, ha itthon vagyok, általában a bidében meg is mosom, ezért nem értettem azt a baktérium-dolgot. De ezentúl még jobban odafigyelek. És anyukám is komolyabban veszi, azt mondta, ezentúl véletlenül sem vesz műszálas bugyit és vett nekem grapefruitmag-cseppeket, mert azt olvastuk, hogy az jó megelőzésre. Úgyhogy tényleg igyekezni fogok és bocsi ha valakit megsértettem. Kedden, ha kíváncsiak vagytok, leírom, hogy mit mondott a doki.
Na, túlvagyok rajta. :)
Gombafertőzésem van, erre írt föl kapszulát, kúpot és krémet. Mivel használok tampont és tágulékonynak ítélte meg a szűzhártyámat, ezért benézett ilyen kicsi kacsával, és hát nem mondott semmit úgyhogy valszeg nem is látott semmi rendelleneset. :) Azt mondta, rákszűrés nem kell még nekem. Beszéltünk a rendszertelen mensimről meg hogy nagyon fáj a hasam, és petefészek cisztára gondolt, úgyhogy megultrahangozott, de szerencsére nincsen. :) A bal petefészkem van megnagyobbodva valamennyire, de azt mondja, ez nem okozhat gondot. Egyébként sokkal jobb orvos, mint akihez jártam, figyelmesebb, alaposabb és ugyanabban az árban bennevolt az UH is, amit a másik nem csinált volna.
Úgyhogy ennyi a történet, azt hiszem túlparáztattam magam... :)
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!