Kétségbe vagyok esve. Már 2 éve minimum, szokott fajni ot lent a hasam alatt és amikor érzem azt a szúrós érzést akor alulról is fáj. Arra is már gondoltam hogy megfáztam és petefészek gyulladás vagy húgyhólyag. Méhnyakrák?
Bammeg, megnéz a doki az 2 perc és felír egy hüvelykúpot.
Látott ő már különbet is, nem kell szégyenlősködni, ez csak egy orvos.
Te kuka! Mégis meddig fogsz még várni az orvoshoz menéssel? Mégis milyen tünetnek kellene megjelennie ahhoz, hogy végre összeszedd a bátorságodat, és elmenj a nőgyógyászatra? Ha nem kezelteted magad, ez később meddőséghez is vezethet. Magától az ilyen női nyavaja nemigen fog elmúlni, ebben biztos lehetsz.
16 éves létedre igazán lehetne több eszed is. Édesanyádnak se szóltál?
Nem értem miért kell rögtön oltogatni a kérdezőt, segítségre vár.JÓ, igazatok van, de fél...
Megértelek, én is nagyon féltem a nőgyógytól,de így utólag rájöttem nem kell.Igaz én idősebb vagyok tőled,de szűzen mentem orvoshoz, nem kell félned.
Szűz vagy még?
Nekem a vizsgálat fél perc sem volt, utána gyorsan felöltöztem és ugy kdezgetett tovább.Nem kell félni, és ha nem mész orvoshoz meddő lehetsz,könnyen.
Nekem tünet nélkül derült ki hogy hüvely gyulladásom van, előtte antibiotikumot szedtem,és legyengitett belülről igy könyebben összeszedtem akármit.
Hiába nem mentem nyilvános helyen ráülös módszerrel a WC-re ,a pára is beviszi a bacikat a hüvelybe.
MENJ ORVOSHOZ, csak egy fél perc és utána hálás leszel amiért elmentél,és kikezelted időben magad, mintsem később azért jársz orvoshoz nap mint nap mert kisbabát szeretnél...
Szia!
Nem szeretek kioktatni senkit, főleg nem olyas valakit, akit nem is ismerek, de nem is áll szándékomban kioktatni.
Sokkal jobban jársz, hogyha elmész a nőgyógyászhoz. Ő meg tudja mondani, hogy mi a bajod, és föl fog írni neked olyan gyógyszert, amitől jobban leszel. Hidd el, sokkal jobb lesz, minthogy otthon szédülgess, és rosszul érezd magad.
Remélem jobban leszel.
Üdv:. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!