Méhnyakrákom lehet vagy más? Félek.
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok és március 12körül jött meg utoljára a menstruációm és miután elmuét 2-3-4 napra rá barnás szerű folyásom volt másfél hétig meg néha átlátszó amiben kis vérvolt...párnapja már elmulat.A mensesem viszont még nem jött meg. de aggódóm. Még nem voltam nőgyógyásznál soha de jövőhéten elmegyek. Nem élek rendszeres nemi életet utoljára féléve szexeltem és az az előtti is féléve volt.2011. ápr. 17. 12:02
1/2 anonim válasza:
ne gondolj rögtön a legrosszabra,fiatal vagy,előfordul az ilyesmi,tuti nem vagy beteg,csak szórakoznak a hormonok.
2/2 anonim válasza:
Ne félj, nincs semmi baj! Nyugodj meg..nem lesz semmi baj! Van ilyen mindenkinél ne gondolj a legrosszabbra, biztos csak a hormonok szórakoznak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!