Lehet, hogy méhnyakrákom van? Nagyon kétségbe estem!
Kedden megyek nőgyógyászhoz viszketés, kivörösödés és rendellenes folyás miatt. Korábban már 5-6-szor volt ilyen problémám, de mivel még szűz vagyok, soha nem néztek meg "rendesen", csak gyógyszereket, kúpokat írogattak fel. Most megint visszajöttek a problémáim, ezért megyek kedden. Nemrég kipróbáltam a maszturbálást, hogy fölkészüljek az igazi szexre (van barátom), és olyan fura volt a méhnyakam, és egy ilyen kis dudor volt rajta!
Ma meg azt olvastam, hogy a méhnyakrák kiváltó oka sok más mellett a gyakori ivarszervi gyulladás (márpedig nekem nagyon gyakran vannak ilyen problémáim, hiába teszek ellene). Lehet, hogy méhnyakrákom van ilyen fiatalon? Nagyon megijedtem, ahogy olvastam azt a cikket a méhnyakrákról! Egyébként be vagyok oltva méhnyakrák ellen, de az csak a HPV miatti méhnyakrák ellen véd! Félek!
És ha kedden a doki megint nem néz meg rendesen? Erősködjek, hogy igenis? 16/L

Jó ne haragudj, de most eléggé be vagyok parázva és máshogy fogtam föl az írottakat.
Mindegy, most próbálom lenyugtatni magam, majd kedden kiderül, hogy mi van.
Köszönöm minden válaszolónak tényleg!

Jaj nyugi már, nincs semmi bajod -.-
Az e.coli meg azért került be, mert nem törlöd ki normálisan. Biztos, hogy nem használsz nedves törlőkendőt...
Az a dudor, a méhnyakad volt.
Mi lenne, ha normálisan megismernéd a tested?...

DE AZ A MÉHNYAKAD! NEKEM IS VAN OTT DUDOR.
Fú te csökkent agyikapacitású...

Figyelj, kislány! Állítsd le magad. Segíteni akarunk, mert te kérted. Joggal feltételezhetjük, hogy a) nem ismered még eléggé a tested, b) a diagnózisod nem felel meg a valóságnak, hiszen orvos sem vagy. A méhnyak előtt is tapinthattál fura dudort, az lehetett akár a G pontod is: [link]
Továbbá a méhnyakat irritálhatja a tamponhasználat és az is, hogyha odanyúlkálsz. Lehet rajta gennyes pukli, amit a jelenlegi fertőzésed magyaráz. A lányoknak az anyjuk többnyire elmondja, hogy a hátsójukat hátrafelé töröljék, de aki ezt nem tudja, az többször "fázik fel" és szenved rendszeresen fertőzésekről. Az irrigálás megbontja a hüvely normál flóráját és emiatt az kevésbé lesz ellenálló a fertőzésekkel szemben. A punciszőr elvezeti a nemkívánatos nedveket, így a borotválás is okozhat gondokat. A tisztasági betét és a műszálas fehérnemű megakadályozza a normális szellőzést, így könnyen berohad, aminek nem kéne. Mindezeken felül pedig olyanról is hallottam már, akinek tangaviselés után szoktak lenni panaszai. Némely tisztálkodószerekre is érzékeny vagy allergiás sok lány. stb.
Erősködhetsz, hogy a doki nézze meg a méhnyakadat, de ha nem lát semmit, akkor mit csinálsz? Addig tapogatod, amíg tényleg beteg leszel? Olvasd át inkább a rizikófaktorokat és élj úgy, hogy ne fertőződj újra. Jah és ne nyúlj magadhoz kézmosás nélkül és a pasidtól is jobb, ha elvárod, hogy tisztálkodjon ott aktus ELŐTT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!