Mi az a pajzsmirigy alulmukodes?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 15:39
11/14 anonim válasza:
Először, mindketten nyugodjatok meg. Minden betegség gyógyítható, illetve kezelhető.Menjetek el az endokrinológiára, és végezzék el a szükséges vizsgálatokat.Alul működésnél jót tesz a jóga.Jódozott sót egyelőre ne fogyasszatok, a tengerinél is vigyázni kell, mert árulnak + jódozottat.Autoimmun eredetűnél szigorúan tilos a jód fogyasztása! A felírt gyógyszereket pontosan szedjétek. Alkoholt jobb ha nem fogyasztotok. Algát, akkor célszerű fogyasztani, ha kizárták az autoimmun eredetű betegséget. Mivel az algában sok jód van. Magas prolaktinnál egyéb vizsgálatokat is célszerű elvégezni, de az orvos ezt bizonyára megteszi. Nyugalom,és jobbulást Mindkettőtöknek!
12/14 anonim válasza:
Én lenyugodtam. Ami lesz lesz, nem tőlem függ. CSak tudjak már terhes maradni... bármit megteszek, komolyan. Második voltam, megint. Én nem étkeztem eddig se egészségtelenül, inni se ittam túl magam sose, alkalmi pohárka volt. Azt megtartom úgyis. Aztán lássuk. Ha nem halok bele, túlélem ezt is.
13/14 anonim válasza:
Újra második, és egyben utolsó vagyok: köszi, utolsóelőtti, hidd el, ezt az utat járom. Szakmám biológus, úgyhogy TUDOM, mikor, mit, merre lépjek. De amikor szembenéz az ember egy ilyemivel az első találkozás igencsak sokkoló hatású.
14/14 anonim válasza:
Higgyetek a gyógyulásban! Csodák pedig vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!