Ilyen van (pajzsmirigy)?
Figyelt kérdés
Hogy a pajzsmirigy miatt nem tudok fogyni?
Mert áltban vagy durva hízás van vagy durva fogyás.de nálam egyik sincs csak jó lenne pár kg leadni de nem nagyon akar lemenni
2011. szept. 27. 10:49
1/10 anonim válasza:
Igen lehet, csináltass egy újabb labort.
2/10 A kérdező kommentje:
pont holnap megyek újabb vérvételre csak már elkezdtem spekulálni
2011. szept. 27. 11:03
3/10 A kérdező kommentje:
és ha esetleg kiderül h van vele valami akkor kapok rá gyógyszert, és akkor későbbiekben lehet h sikerülni fog fogyni nem?
2011. szept. 27. 11:05
4/10 Dilettáns döggomba válasza:
Ha kezelik a pajzsmirigyedet, akkor tudsz fogyni, ha tényleg amiatt nem indul be most a fogyás.
5/10 anonim válasza:
Ha alulműködik akkor írnak fel szintetikus tiroxint, annyi előnye van ennek, hogy ha jól állítják be a hormonszinted nincs mellékhatása, viszont akkor életed végéig szedned kell és állandó kontrollra kell járnod majd.
6/10 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat!!!
2011. szept. 27. 15:13
7/10 A kérdező kommentje:
feltennék még egy kérdést, hátha tudjátok?!
Az alacsony koleszterin szint + minimális vérszegénység, azt lehet tudni h az alul- vagy túlműködésre utal?
2011. szept. 27. 15:32
8/10 anonim válasza:
Elvileg nem, nekem ilyen problémám van és mindkettő tökéletes, de amúgy inkább magas koleszterint szokott okozni alulműködés. Az viszont szinte biztos, hogy nincs túléműködésed, akkor rohamosan fogynál, vékony lennél.
9/10 A kérdező kommentje:
értelek, hát két hét múlva kiderül mi lesz :(
2011. szept. 27. 23:27
10/10 anonim válasza:
Az előttem szólónak írom, hogy a túlműködésnél sincs minden esetben fogyás. Ha TÚL jó lesz az étvágy akkor esetleg annyit eszik a páciens, hogy a túlműködésre jellemző felgyorsult anyagcsere ellenére is hízik... Nálam okosabbak mondták ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!