Mi az a pajzsmirigy alulmukodes?
nem vagyok benne biztos, h az van, csak amikor fizioterapias masszazst kaptam, akkor a talpamon reflexo-masszazst, vagy mit csinaltak, es felhivtak a figyelmemet tobbek kozott a pajzsmirigyemre, h gond lehet vele...amugy minden masban is igaza volt, meg azt is meg tudta mondani, h melyik szemem a gyengebb.
es azota olvastam rola, h az alacsony vernyomas, pulzus a pajzsmirigy alulmukodes jelei lehetnek, meg a fazas.
az durva, nagyon sajnalom, ha igaz.remelem kiderul, h tevedtek.
nekem a vernyomas, pulzus ilyen alacsony, amiota az eszemet tudom, de legalabbis 15-16 eves korom ota.
igyekszem egeszsegesen elni. csak olivaolajat hasznalok fozeshez-suteshez, magam sutom a kenyeret (nem biokenyer, csak normalisat), gyumolcsot zoldseget napi rendszeresseggel eszek, es tengeri sot hasznalok.
milyen szovodmenyei lehetnek, ha esetleg nalam is errol van szo? okozhat vetelest?
eleg kegyetlen veled a sors! en is elvesztettem a kisbabamat, de az en esetemben ez fel sem merult...eddig.
viszont sok tortenetet hallottam mar, h meddoseget allapitott meg az orvos, es a par mar mindent kiprobalt, vegul feladtak, akkor termeszetes uton teherbe esett a no, egeszseges picivel. ha szerettel volna babat, remelem, h veled is megtortenik ez a csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!