Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » TSH szint a felso hataron...

TSH szint a felso hataron (pajzsmirigy alulmukodes),9 hetes vagyok, most vettek eszre, holnaptol fogok gyogyszert szedni. Nem tul keso?

Figyelt kérdés
Kamasz koromban a felso hataron volt a TSH ertek, at nem lepte sosem, gyogyszert se kellett szednem, csak jodozott soval kellett fozni otthon. Mielott terhes lettem, 2 teszt szerint is normalis volt. De ma hivtak, hogy a TSH szint a felso hataron van, ha nem lennek terhes, akkor meg normalis lenne, de mivel babat varok, gyogyszert kell szednem. Most aggodok, mekkora lehet a baj? 9 hetes vagyok, semmi gorcsom, vagy verzesem nem volt, a terhessegi tuneteim is mind megvannak, nemelyik erosodik, nemelyik alabbhagy, megsem tudok megnyugodni. :( Szerintetek?
2010. nov. 19. 00:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a gyógyszert mindenképpen kell szedned, én p.alulműdödéssel lettem terhes akkor már gyógyszert szedtem,amikor kiderült ,hogy babás vagyok azonnal abbahagytam mert tudatlan voltam és azt hittem ártok a babának ha szedem, 12 hetes voltam amikor ismét mentem endrokrinológiára a szokásos ellenőrzésre,jól lecsesztek és rámripakodtak, hogy szedjem tovább endrokrinológusom azt mondta, azért szükséges szedni terhesség alatt is, hogy a hormonszintet szinten tartsa mert ha nem szeded a babánál súlyos fejlődési rendellenességek léphetnek fel, így pedig nem lesz semmi baja, tehát végig szedtem a bogyót, amikor megszültem azonnal vettek a sarkából a gyereknek vért és küldték vizsgálatra, minden rendben volt és csodásan egészséges a mai napig is.
2010. nov. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!