Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliaban elek! Volt egy s....

Angliaban elek! Volt egy s. vetelesem marciusban most ujra babas vagyok. Voltam a hazi orvosna aki semmit sem mondott. Elkuldott egy uh, vervetelre (pajzsmirigy alulmukodes miadt). Nem kellene magzatvedot szednem?

Figyelt kérdés
Nem irt fol semmi gyogyszert.Csak terhes vitamint szedek.Jovo het kedden megyek hozza az uh es verveteles lelettel.Rakerdezzek a mgazatvedo gyogyszerre vagy az uh-on a nodokitol?Ha nem ir fol egyik sem(ami itt elkepzelheto) nem lesz baja a babanak?6 hetesek leszunk az uh napjan.Megyek majd haza de akkor mar a 12 het korul fogok jarni.
2008. okt. 7. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Milyen magzatvédőre gondolsz? A terhesvitamin is az. Ha azt nem szednéd, akkor folsav kellene, van aki a vitamin mellé is ajánlja. Viszont a vitamint nem kell mindennap, elég másnaponta, mások szerint ritkábban is, de sokan nem is szedik. Viszont a folsav fontos, főleg a terhesség elején.
2008. okt. 7. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

amennyire én tudom, a magzatvédő és a terhes vitamin ua., de folsavat érdemes mellé szedni, már az elejétől. Én 13 hetes korig szedtem. Nem tudom mi volt a vetélés oka, de érdemes többet pihenni az első 2-3 hónapban (persze csak ha fizikai szükségét is érzed ennek), nekem ezt javasolta a dokim.

Szurkolok, hogy minden rendben legyen:-)

Kiki

2008. okt. 7. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Szedek terhes vitamint amiben rengeteg vitamin van +a folsav.Csak sokat olvastam ezen az oldalon hogy akik elvesztettek az elso babajukat kapnak magzatvedo gyogyszert-Utrogestant ha jol tudom.Es furcsaltam hogy itt nem adnak semmit.Sokan azt is mondjak hogy nem vagyok e veszelyeztett de nem tudom semmit sem mondott a hazi dokim.Az elozo babam nem tudom miert ment el.A korhazban nem mondtak semmit.11 hetes volt!!!De remelem most minden rendben lesz!!!Koszi a valaszokat!
2008. okt. 7. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nőgyógyász írta fel a Duphastont (nem is a sajátom, hanem az ügyeletes), amikor barnáztam a 6. héten. Amikor mész UH-ra, szóljál az előző vetélésről, s ő kell felírjon gyógyszert.

Ne idegeskedj túl sokat, reméljük, minden rendben lesz.

Üdv,

egy 18 hetes terheske

2008. okt. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!