Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek melyik jobb?...

Szerintetek melyik jobb? Betét vagy tampon? Ti melyiket használjátok és milyen márkájút?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 14:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Mit kell ezen vitázni :D

Én betétek használok, csöppet sem érzem úgy, mintha egy adag vérben ücsörögnék, mivel a betét beszívja a vért. Mondjuk, nekem elég gyenge vérzésem szokott lenni. Tampont próbáltam - többször is hazsnáltam már strandon pl - és kényelmetlennek találtam a használatat - alapból furcsa volt, hogy egy ilyen kis izét teszek fel magamba, kivenni meg egyenesen fájt - és ó, nem tudom, hogy fogok gyereket szülni.

De ettől még ugyanúgy fogok strandon tampont hazsnálni, azt a kis időt kibírom, de a hétköznapokba inkább marad a betét. És nekem legtöbb osztálytársam is azt használ. 15/L

2011. jan. 6. 22:49
 42/45 anonim válasza:

A tamponosok a rossz lányok ezek szerint XD

Én betétet használok és gyűlölöm! Gusztustalan és allergiás is vagyok rá. Viszket az egész combom tőle, tiszta vörös a bőröm és naponta min 3x kell fürdenem miatta. Használok néha tampont is, de csak a mini megy fel, nekem meg a menstruációm 3-4 napig tart és olyan, hogy az első 2 nap baromi erős, a másik két nap meg alig van. Na most, hiába teszem be az ob minit, sajna az hamar megtelik és félek, hogy átázok és pluszba betétet is be kell raknom miatta. Szóval ígyis úgyis a betétnél lyukasok ki. sajnos.

2011. jan. 14. 14:40
 43/45 anonim ***** válasza:
Utolsó: Probálgasd, szerintem a normált is lassan;) Annak is felkell menni-e, ha szoktál minit, ugye többszörösére nő kivételkor, szóval kb.dupla akkor, mint a normál sima állaoptában.Mindenki így kezdi általában:)
2011. jan. 14. 17:52
 44/45 anonim ***** válasza:

Nem kéne ennyire bunkóskodni! Mindenki eldönti, hogy melyiket használja. Aki betétet, az inkább feladja a kényelmet, cserébe a fertőzésveszély minimalizálásáért, aki meg tampont, az a komfortot választja, de tisztában van vele hogy elég nagy veszélynek teszi ki magát. Kész! Én speciel a betét mellett voksolok. Ha jó minőségűt választasz, akkor felszívja a vért és nem "ücsörögsz a saját bomló véreden"... Amúgy meg szerintem nem véletlen hogy a legtöbb nőgyógyász ellenzi a tampon hosszútávú használatát.

13/L

2011. júl. 3. 18:47
 45/45 anonim ***** válasza:
még csak 13 éves vagy..valószínűleg, te nem azért nem ücsörögsz vérben, mert olyan ügyes vagy, hanem azért mert még nme olyan erős a menstruációd. A másik fele, hogy nem gubbaszthatsz egész végig otthon, hogy cserélgesd, vannak helyzetek, amikor egy kicsit eltolódik(úton vagy, koncerten, megbeszélésen, órán a suliban stb..) 18/l
2011. júl. 4. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!