Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek melyik jobb?...

Szerintetek melyik jobb? Betét vagy tampon? Ti melyiket használjátok és milyen márkájút?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 14:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

15:21

Jó hülye barátnőd van xD Könnyen felkapja a vizet.

Itt a saját véleményükre volt kíváncsi a kérdező. Érted???

Nem szeretheti mindenki a tampont. :(

Ez nagyon nagy szégyen...( mármint a barátnőd)

2011. jan. 2. 15:29
 12/45 anonim ***** válasza:

Hello, én is válaszoltam, hogy betétet használok

1 - sose áztam még át

2 - nem zavar, hogy véres a betétem, semmi bajom nem lesz tőle, ha annyira sz@r dolog lenni, nem is gyártanának ilyet

3 - én személy szerint nem tudom, milyen ha f@sz van bennem, nem vagyok álszent, tényleg zavar a tudat, hogy bennem van valami

Nem értem, miért lenne szánalmas, ha betétet használ valaki, ne legyél már ilyen idegbajos...

2011. jan. 2. 15:31
 13/45 somkor ***** válasza:
Nem hülye, csak nem szereti a kényes lányokat...
2011. jan. 2. 15:32
 14/45 anonim ***** válasza:

Hmm, 17 évesen 31 cm-s farok simán belemegy? És 8 órán át keresztül?

Lány létemre, 17 éves takony fejjel ekkor k*rvának lenni és ilyen stílusban beszélni... Egy ilyen kérdésen ilyen szinten felhúzni magam... Erre én nem lennék büszke...

Kezeltesd magad...

2011. jan. 2. 15:35
 15/45 anonim ***** válasza:

Milyen kényes lányokat?

Ő hisztizik, hogy büdös a betét, meg kényelmetlen...

2011. jan. 2. 15:36
 16/45 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy olyan nincs, vagy nagyon ritka, hogy valaki már használt tampont, vagy már nem szűz nem tér vissza betétre.. Itt a használat alatt persze nem azt értem, hogy 1-szer rakott be, hanem pár menzeszen keresztül. Szerintem sokan csak félnek a felhelyezéstől, esetleg kivételkor megijednek, vagy eleinte érzik, de ha már egy kicsit többet használod, nem fogod érezni, és nem fog fájni a kivétel sem. Szerintem, csak ez állhat a háttérben, nem tudtok más rosszat mondani a tamponról! A 12 éves lányt megértem, ő még fiatal hozzá, de a 20éveseket nem. Az sokkal egészségtelenebb, ha a vérben ücsörögsz. Már vagy 3 éve használok, volt olyan helyzet, hogy kezet sem tudtam előtte mosni (meghát idegen helyen lehet jobb is, ha nem fogdosod a csapot, mert azzal több baci megy a kezedre) és még nem volt egészségügyi problémám.
2011. jan. 2. 15:37
 17/45 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy olyan nincs, vagy nagyon ritka, hogy valaki már használt tampont, vagy már nem szűz nem tér vissza betétre..

Bocsi elírtam, ezt akartam:

Az én véleményem az, hogy olyan nincs, vagy nagyon ritka, hogy valaki már használt tampont, vagy már nem szűz ÉS VISSZA TÉR A BETÉTRE..

2011. jan. 2. 15:40
 18/45 somkor ***** válasza:
47%
Az ÉN véleményem az, hogy higiéniai okokból egy valószínűleg a tampon jobb, és azért mert elsőre kényelmetlen, nem kell rögtön visszaváltani a betétre, az ilyen dolgokat szokni kell. Fiúként ennyi tehetek hozzá a témához...
2011. jan. 2. 15:41
 19/45 anonim ***** válasza:

ma 15:37

Ez a vérben ücsörgés már megint... Az mennyivel jobb, hogy egy alvadt vérköteg pang benned? Ez semmivel sem egészségesebb.

Mellesleg külön tampon által kiváltott és tampon használatra visszavezethető betegségek vannak. A betétnél ilyen nincsen.

De díjazom, hogy kulturáltan tudtad megfogalmazni a véleményedet, pár nőnek nem nevezhető, hisztérikával szemben...

2011. jan. 2. 15:45
 20/45 anonim ***** válasza:

ma 15:41

Fiúként inkább semmit ne tegyél hozzá...

2011. jan. 2. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!