Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )
az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...
(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)
a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?
akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?
(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)
Semmi...
de szerintem csak április körül lesz, vagy késöbb, mert 2 hetente jön hozzánk a védőnő, ma is volt, de nem mondott semmit..... írok, ha lesz valami! :)
lehet :P de köszi azért, hogy felkészítettél.. :D
igen, felvettek :D
egy gimmnáziumba jelentkeztem, mert még nem igazán tudom, hogy mivel szeretnék késöbb foglalkozni... Nyelvi osztályba, ahol angolt fogok majd tanulni... lesz több ismerősöm is az osztályban, remélem jó lsz majd... :D
na, végülis nem volt.. :P
köszi, azért, majd ha lesz valamikor, akkor visszanézem ám!! :D köszi tényleg, hogy ilyen rendes voltál velem, és a többieknek is köszi a válaszokat! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!