Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tüdőszűrő vizsgálatra kell...

Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )

Figyelt kérdés

az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...

(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)

a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?

akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?

(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)

2010. dec. 28. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Semmi hír?
2011. márc. 20. 19:21
 52/66 A kérdező kommentje:

Semmi...

de szerintem csak április körül lesz, vagy késöbb, mert 2 hetente jön hozzánk a védőnő, ma is volt, de nem mondott semmit..... írok, ha lesz valami! :)

2011. márc. 22. 20:17
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
okés,majd mindig írók ide közbe valamit hogy megtudjalak találni.Remélem a felvételid is jó lett és jó suliba kerülsz majd.
2011. márc. 23. 19:52
 54/66 anonim ***** válasza:
ha semmi változás ezügyben,akkor lehet már nem is lesz,.
2011. ápr. 2. 18:27
 55/66 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még mindig semmi változás,nem lesz túl nagy ügy,majd meglátod.
2011. ápr. 16. 16:13
 56/66 A kérdező kommentje:
köszi, hogy visszajársz.. de még mindig semmi, és nem is mondtak róla semmit.
2011. ápr. 25. 20:22
 57/66 anonim ***** válasza:
Á,értem,lehet a végén nem is lesz már belőle semmi,mert már nem kötelező a vizsgálat sem.Remélem a középiskolai felvételid is jól sikerült és oda vettek fel,ahova te szerettél volna menni.
2011. ápr. 26. 18:51
 58/66 A kérdező kommentje:

lehet :P de köszi azért, hogy felkészítettél.. :D

igen, felvettek :D

egy gimmnáziumba jelentkeztem, mert még nem igazán tudom, hogy mivel szeretnék késöbb foglalkozni... Nyelvi osztályba, ahol angolt fogok majd tanulni... lesz több ismerősöm is az osztályban, remélem jó lsz majd... :D

2011. ápr. 26. 21:08
 59/66 anonim ***** válasza:
Gratulálok,az nagyon jó.Biztos tetszeni fog majd.
2011. ápr. 27. 19:29
 60/66 A kérdező kommentje:

na, végülis nem volt.. :P

köszi, azért, majd ha lesz valamikor, akkor visszanézem ám!! :D köszi tényleg, hogy ilyen rendes voltál velem, és a többieknek is köszi a válaszokat! ;) :)

2011. júl. 1. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!