Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )
az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...
(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)
a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?
akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?
(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)
De nyugodtan menj be melltartóba,annyi hogy a kezed már előtte akaszd ki a pántból és ha beálltál a gépbe akkor meg lecsúsztatod.Ennyi
Nem tudom nekem még sose kellett félmeztlenül bemennem a géphez,csak ha beálltam akkor kellett levetkőzni,akkor meg senki sem látot.Minden megoldható.
És nem a fém miatt veszik le,hanem a tüdő,hogy szabadon látható legyen,az utolsó 2-öt én írtam.Tudod minden megoldható.Amit írtam próbáld ki,nem fognak szólni érte,nekem se tették.
Majd írd meg mi volt jó!
Teljesen mindegy hogy bunkók,és öregek esetleg nem kedvelnek.Ők nem azért vannak ott,hogy a puszi pajtásaid legyenek.Sem melltartóban,sem topban nem lehetsz.Sőt a láncodat is vedd le ha van,az sem lehet a nyakadon.Ha annyira nem akarsz meztelenkedni,akkor addig karold át magad amíg a gép elé nem állsz.Ott meg már takarásban vagy..
Ennyire ne legyünk már finnyásak könyörgőm!!
Nőgyógyászhoz sem fogsz járni,mert a doki vagy a nővér bunkó? Akkor is csak bugyiban leszel hajlandó??
Mellkasröntgent NEM lehet melltartóban csinálni, mert maga a melltartó is árnyékot adhat, ezáltal Hamis eredményt!!
Más is szégyenlős, de ez a vizsgálat csak így végezhető el. Ez is hozzátartozik a felnőttséghez, hogy az ember megérti ezeket a dolgokat.
Egyáltalán nem bunkó minden eüs dolgozó!
*renben
18:41 köszi, hogy írtál, kedves vagy :)!!úgy tudom márciusban megyünk.. deazért majd megírom.. :P
nem általánosan gondoltam!arról a két nőről beszéltem... az ismerősömmel nagyon bunkón viselkedtek, kényelmetlen helyzetbe hozták..
a névsorban kb. a középen vagyok.. és elképzelhetőnek tartom, hogy pár oszálytársamon fel fognak idegesíteni .. és valakin le fog csapódni.....
ugyan ez volt az iskola orvosnál... az elöttem lévők felidegesítették, én mondtam neki valamit, errő ő majd letépe a fejemet...
MIlyen iskola az, ahol visznek tüdőszűrőre ??
Amúgy fogalmam sincs, miért kell bunkózni a kérdezővel. Ha ő szégyellős, akkor szégyellős. Mert ti aztán olyan k-urva tökéletesek vagytok, mi ? Parasztok !
Szívesen és próbáld ki ezt a lecsúsztató pántos változatot!
De nem tudom miről beszéltek,én többször simán úgy mentem tüdőszűrőre és ez komoly,hogy melltartó,volt hogy diákként trió és top volt rajtam,úgy mentem be,soha senki nem szólt miatta,szóval abba mentem be,kibújtam a pántból még mielőtt soron következtem volna,beálltam a gépbe és a gépbe beállva lecsúsztattam az egész topot,vagy melltartót a hasam ajáig és szóval nem takart se a tüdöm,se semmit a top,vagy épp melltartó.Mindenki felül takarva magát ment be,senki se félmeztelenül,vagy topba,vagy melltartóba.Meg lehet oldani mindent,ha meg nem tetszik nekik úgy is szólnak,akkor eltakarod magad kézzel,de nem fognak szerintem szólni.
De ha egyszer szégyenlős,mi mind azok voltunk és meg tudja oldani a dolgot mért ne tehetné?Ennyi idősen meg még nőgyógyászhoz sem kell mennie,majd ha eljön az ideje elmegy magánhoz,ott többnyire csak orvos van bennt vizsgálatkor,szóval nem kell bántani,segítséget akart csak kérni,nem kell támadni mindjárt.Minden megoldható.Azzal hogy lehúrrogjátok mert szégyenlős és fél nem lesz előrébb.Nem kell bántani!
Próbáld ki amit írtam és fel a fejjel,sokan vagyunk ám akik megértünk,én is voltam ebbe a cipőbe és most felnőttként is mindig ha nagy ritkán megyek tüdőszőrésre akkor mindig pántból kibújva megyek be és nekem se szólt érte még soha senki,de ahogy elnéztem másnak se.
Mikor mentek?Majd írd meg mi van jó,még ide nézzek ha van még kérdésed akkor nyudogtan írd meg és ha tudunk válaszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!