Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )
az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...
(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)
a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?
akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?
(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)
Hát sajnos a tüdőszűrésen le kell vetni a melltartót! De a kezeddel eltakarhatod magad!
Kissé eltúlzottnak tűnik ez a szemérmesség. Senki se tökéletes, szerintem kár ennyire takargatnod magad!
amugy nem azért,nem akarok melltartó nélkül lenni mert csúnyák lennének a cicijeim... hanem mert nem szeretnék két vadidegen öreg, bunkó nő elött levetkőzni...
köszi a válaszokat..
most volt egy ismerősöm a diák munka miatt és vele nagyon bunkók voltak...
bocs ha neveletlennek, hisztisnek tűnök... nemm vagyok... legalábbis nem tartom magam annak...
Az sem biztos, hogy azok lesznek ott, akik az ismerősödnél...
Szerintem nem kellene ilyen dolgokon feleslegesen hisztizni. A diákok nagyon el vannak mostanában kanászodva:) Oké,, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek, de azért ez nem egy olyan elviselhetetlen dolog. Főleg, hogy a te egészségedet szolgálja.
Ne hisztizz, hanem essél túl rajta és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!