Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )
az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...
(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)
a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?
akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?
(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)
köszi, hogy megint válaszoltál, és megnyugtattál! :)
neked is boldog, sikeres újévet :)
én is.... :P majd megírom..!
azóta volt egy ilyen orvosi szűrés, mert 8. oszály... és ott melltatóra kellett vetkőzni, és tényleg, az se volt olyan vészes.... így már kicsit máshogy nézem... ;)
oké,néha majd írók neked,hogy könnyebben megtaláljalak,hogy mi is lett,mert elég sok megválaszoltam van,és hát könnyű eltévedni.De hidd el,ha te nem akarsz más előtt félmeztelen lenni megteheted,csak szólnod kell,kiállnod magadért.És az nálunk igaz,hogy mindenki trikóba,melltartóba ment annó be a vizsgálószobába,a pántból már írtam kibújtunk és csak a gépbe beállva csusztattuk le teljesen a felsőnket.Szóval sok alternatíva van,csak élni kell vele.
Meg azért majd a vizsgálat előtt probálj beszélni a többi csajjal is,szerintem senki nem meztelenkedik szívesen fölöslegesen,hisz mért kellene már a vizsgálat előtt félmeztelennek lenetek,csak álljatok ki magatokért.
Ha mondaná is az ápolónő,hogy így kell bemenni,nincs olyan hogy kell,finoman,kulturáltam szólsz neki,vagy szóltok,hogy ti nem így szeretnétek.
Meg ha van ismerődős aki itt végzett,vagy résztvett már tüdőszürőn iskolástársaival együtt kérdezz meg őket nyugotan.
Majd azért mindig írók,hogy könnyen megtaláljalak mi is lett a vége a dolognak.
Szia!
Na nem sokára március,gondoltam írók,hogy könnyebben megtudjalak majd találni így.Hallani már valamit hogy mikor is lesz pontosan a vizsgálat?Remélem már nem idegeskedsz annyit.
szia! :) köszi :)
nem, még nincs semmi hír... igen, már nem idegeskedek ez miatt, mert kellett menünk egy orvosi vizsgálatra, és ott se volt ciki vagy kínos, és ott is melltartóban voltunk, gatyában... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!