Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tüdőszűrő vizsgálatra kell...

Tüdőszűrő vizsgálatra kell mennünk. De nagyon nem szeretnék melltartó nélkül "mutatkozni" az orvosok elött. (nézzétek meg légyszi! ) (? )

Figyelt kérdés

az oszállyal (8.-os vagyok) megyünk tüdőszűrőre, de én még itthon se szoktam polónélkül lenni, csak úgy melltartóban.. és annyira utálnám ha ott a vizsgálaton a két nő elött kéne melltartó nélkül legyek...

(tudom, hogy ők minden nap látnak ciciket, de akkor is..)

a melltartót a fém része miatt kell levenni nem?

akkor azt lehene h toppban legyek vagy a trikót felhajtom?

(tudom, hülye kérdés, de nem akarom kényelmetlenül érezni magam...)

2010. dec. 28. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

köszi, hogy megint válaszoltál, és megnyugtattál! :)

neked is boldog, sikeres újévet :)

2011. jan. 2. 19:24
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak nyugi és állj ki magadért.Ha szólna az ápolónő hogy csak félmeztelenül mehetsz be,amit kétlek,akkor sem kell úgy bemenned,csak ki kell merni nyitni a szánkat,ha azt akarjuk hogy ne legyen valami kellemetlen.És én mindig melltartóban mentem,szóval menj te is és beszélj erről a többi csajjal is,akár ápolónőre,orvosra is rá lehet kérdezni és kérni is szabad,hogy ti hogyan szeretnétek hogy a vizsgálat végbe menjen.
2011. jan. 3. 20:14
 33/66 anonim ***** válasza:
100%
A tüdőszűrés menetéről akkár az ofővel is beszélhettek ám.Majd kíváncsi leszek mi lesz.
2011. jan. 28. 20:19
 34/66 A kérdező kommentje:

én is.... :P majd megírom..!

azóta volt egy ilyen orvosi szűrés, mert 8. oszály... és ott melltatóra kellett vetkőzni, és tényleg, az se volt olyan vészes.... így már kicsit máshogy nézem... ;)

2011. jan. 28. 23:15
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

oké,néha majd írók neked,hogy könnyebben megtaláljalak,hogy mi is lett,mert elég sok megválaszoltam van,és hát könnyű eltévedni.De hidd el,ha te nem akarsz más előtt félmeztelen lenni megteheted,csak szólnod kell,kiállnod magadért.És az nálunk igaz,hogy mindenki trikóba,melltartóba ment annó be a vizsgálószobába,a pántból már írtam kibújtunk és csak a gépbe beállva csusztattuk le teljesen a felsőnket.Szóval sok alternatíva van,csak élni kell vele.

Meg azért majd a vizsgálat előtt probálj beszélni a többi csajjal is,szerintem senki nem meztelenkedik szívesen fölöslegesen,hisz mért kellene már a vizsgálat előtt félmeztelennek lenetek,csak álljatok ki magatokért.

Ha mondaná is az ápolónő,hogy így kell bemenni,nincs olyan hogy kell,finoman,kulturáltam szólsz neki,vagy szóltok,hogy ti nem így szeretnétek.

Meg ha van ismerődős aki itt végzett,vagy résztvett már tüdőszürőn iskolástársaival együtt kérdezz meg őket nyugotan.

Majd azért mindig írók,hogy könnyen megtaláljalak mi is lett a vége a dolognak.

2011. jan. 30. 10:44
 36/66 A kérdező kommentje:
:) köszi, rendes vagy, hogy foglalkozol velem!
2011. jan. 30. 19:16
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na nem sokára március,gondoltam írók,hogy könnyebben megtudjalak majd találni így.Hallani már valamit hogy mikor is lesz pontosan a vizsgálat?Remélem már nem idegeskedsz annyit.

2011. febr. 26. 13:57
 38/66 A kérdező kommentje:

szia! :) köszi :)

nem, még nincs semmi hír... igen, már nem idegeskedek ez miatt, mert kellett menünk egy orvosi vizsgálatra, és ott se volt ciki vagy kínos, és ott is melltartóban voltunk, gatyában... :)

2011. febr. 26. 20:24
 39/66 anonim ***** válasza:
hát igen,de beszéljétek akár meg a többi lánnyal hogy a vizsgálóba,ahol majd a gép áll,oda melltartóba mentek be és akkor nem lesz ciki.Néha majd rád nézek hogy mi van,mert mostanában már a tüdőszürőt is elhagyják,lehet itt is az lesz a végén.A lényeg ha mégis lenne,te úgy tegyél ahogy neked a legkevésbbé kellemetlenebb,saját magad nézd.Mi mint már sokszor írtam így tettük,melltartóba mentünk be,nem érdekelt volna,ha bárki is lehurrogott volna,ha nekem így jó,akkor így jó.Neked is így kell hozzá állnod.De örülök,hogy nyugotabb vagy már.Néha majd írók,hogy megtaláljalak.szia
2011. febr. 27. 16:21
 40/66 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2011. márc. 5. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!