Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányoknál is van nuni vizsgála...

Lányoknál is van nuni vizsgálat iskolában vagy ez szívatás és kötelező?

Figyelt kérdés
Pár helyen olvastam ilyet és félek,remélem nem igaz,és egész nagyoknál olvastam ezt.Tényleg megtehetik,mi ez az új mizéria?És az igaz vagy szívatás,hogy sokszor egymás előtt vizsgálgatnak,megtehetik?
2010. dec. 27. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

Vékonyabb körgyűrű van ott,de az ha átszakad az mit jelent,az leszakadni nem tud?Honnan tudni hogy átszakadt és honnan hogy nem?Szóval mi történik vele?De volt kisebb koromba egy olyan eset,hogy a váltóba felnőtt bicón beleültem véletlenül,vázas volt,fájt eléggé,meg tampont is használok már,de amikor beleültem majdnem akkor kicsit sírtam is,olyan 7-8 lehettem.

Valahol lehet képet találni hogy látni lehessen milyen ha van szűzhártya és milyen ha már átszakadt,

Most mennem kell már aludni,de köszönöm hogy mindig válaszolsz,legalább valaki felvilágosít.Jó éjt!

2011. ápr. 13. 19:57
 62/67 anonim ***** válasza:
leszakadni nem tud. sokaknak az első szexuális aktus sem szakítja át, csak tágul. ez egyéni alkat kérdése... mennyire rugalmas ott. tampont használhatsz mellette nyugodtan, semmi sem történi, ha megsérül. nem jár fertőzéssel, egyeseknek picit fáj v vérzik.
2011. ápr. 13. 20:10
 63/67 anonim ***** válasza:

[link]

Így néz ki a szűzhártya. Van rajta pici nyílás, hogy a menstruációs vér és a folyás ki tudjon folyni.

2011. ápr. 14. 06:38
 64/67 A kérdező kommentje:

Nem tudom enyém melyikre hasonlítana,szóval ha valakinek átszakad akkor is ott marad az a körgyűrűszerű bőr.De továbbra sem tudom honnan látni hogy átszakadt vagy sem?Na ez enyémnél is van ez a körgyűrű és nem teljesen szimetrikus,majdnem szét lehet bizotnyos részeit a széleit húzni,úgy mint a szeméremajkakat.Nem tudom ezt másképp leírnié.Meg nem sokkal fölötte van a húgycső nyilásom is.Talán az első kép hasonlít,de a szélei nem ennyire simák,valahol olyan rojtosak,ha kicsit széthúzom,de nem tudom annyire megnézni magamnak.Remélem normális ez amit írtam.

Köszönöm hogy segítettek felvilágosítani,hogy mi micsoda is.

2011. ápr. 14. 19:00
 65/67 anonim ***** válasza:
lehet, h ottmarad, lehet, h nem. mint írtam, ez egyéni alkat kérdése. nem kóros semmiképp:)
2011. ápr. 14. 20:37
 66/67 A kérdező kommentje:
köszi,akkor normális végülis.Szerintem elég nagy baj,hogy nem lehet még biológia órán sem,vagy tankönyvekben találni képeket,leírásokat,hogy tisztába lehessünk nagyából hogyan kell kinézni.Bár tudom nagyon sok félekép tud kinézni elve,sok féle,formájú és nagyságú van.
2011. ápr. 16. 13:41
 67/67 anonim ***** válasza:
34%
Hát persze. Mi már 12-13 évesen meg vizsgáltuk a lányok nuniját.
2013. okt. 27. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!