Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányoknál is van nuni vizsgála...

Lányoknál is van nuni vizsgálat iskolában vagy ez szívatás és kötelező?

Figyelt kérdés
Pár helyen olvastam ilyet és félek,remélem nem igaz,és egész nagyoknál olvastam ezt.Tényleg megtehetik,mi ez az új mizéria?És az igaz vagy szívatás,hogy sokszor egymás előtt vizsgálgatnak,megtehetik?
2010. dec. 27. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
A szűzhártya átszaladhat sportolástól, pl. biciklizés is.
2011. ápr. 10. 11:07
 52/67 A kérdező kommentje:

Értem,mert olvastam egy nagyobb lánynál akinél volt ilyen,és ő azt mondta hogy alsóneműbe kellett bemenni,ott egyből le kellett vennie a melltartót és meghallgatta a szívét,majd mondta hogy vegye le a bugyit is és feküdjön fel az ágyra ennyi volt.De tök meztelenül kellett fel feküdnie,na ez nekem nagyon durva.Ezt nem szeretném semmiképp sem.

De azt nem írta le hogyan vizsgálat meg,hogy hozzá ért vagy mi volt.Ezt még most sem tudom.

2011. ápr. 10. 13:28
 53/67 anonim ***** válasza:
Iskolaorvos nem nyúl, nem nyúlhat a puncihoz, esetleg a szeméremajkakat húzza szét, de ennél többet nem tehet! Azt nézi, hogy a kornak megfelelően fejlődik-e
2011. ápr. 10. 13:36
 54/67 A kérdező kommentje:

De mivel húzná szét?,most hogy kell elképzelni,felső fennmarad és alul vetkőzől csak le jobb esetben felfekszel,kicsit beterpesztesz gondolom és hogyan tovább,kezével húzza szét,vagy valamilyen eszközzel?

Meg van valami paraván,muszály hogy az asszisztens mindent lásson?Vagy nem néz olyankor oda?remélem nem.Nálunk csak assziszens van aki feljegyzi a dolgokat.

Most tudom nem lesz,azért jobb tudni róla.

2011. ápr. 10. 14:15
 55/67 anonim ***** válasza:
mi egyesével mentünk be, bugyira le kellett vetkőzni, és elég alaposan megvizsgált. Először a szokásosak, szem, torok, fogak, szív- és tüdőhallgatás, majd fel kellett feküdni az ágyra, alaposan áttapintotta a melleimet, majd az egész hasamat, és a végén megkért, hogy húzzam lejjebb a bugyimat, utána az alhasamat nézte meg, majd az ujjaival széthúzta picit a szeméremajkaimat, és ennyi volt. Nem volt kellemes de ki lehetett bírni. Nálunk a fiiúkat is alaposan vizsgálták, heréket is,meg a bőrt is hátrahúzták nekik.
2011. ápr. 11. 07:57
 56/67 A kérdező kommentje:

07.57!

Na én ezt így biztos nem engedem.Engem nem fog senki teljesen meztlenül vizsgálni.Meg egy szál bugyiba se mennék be,minimum melltartó legyen rajtam.De kösz hogy leírtad mi volt.Hozzám érni meg megint nem hagynám.De már utána néztem,meg megkérdeztem a többbieket és jövőre sem lesz.

2011. ápr. 12. 18:33
 57/67 anonim ***** válasza:
szia. én vagyok az orvosis. legfeljebb ez történik, amit fenn leírtak. de mindenképpen kérheted azt is, h az asszisztens is menjen ki stb. oktatókórházban is mindig a beteg beleegyezését kell kérni ahhoz is, h megnézzük, ahogy mérik a vérnyomását a szakápolók...:) ne izgulj, felesleges.
2011. ápr. 12. 20:43
 58/67 A kérdező kommentje:

Orvosnak!

Köszönöm szépen,mivel elég fiatal vagyok,azért is tartom úgy hogy ilyen jellegű vizsgálatnál azért jobb ha eleve nő az orvos,meg azért nem teljesen meztelenül vizsgáljon meg,az nagyon ciki,meg magához ehhez a vizsgálathoz nem is lenne rá szükség.Megértem hogy így az orvosnak gyorsabb,de az hogy felkapjanak magukra felülre valamit igazán nem tartana sokáig és nem is annyira ciki akkor már a helyzet.De tudom ha lenne is ilyen nem kötelező és valószínűleg megnézném ki az orvos,és hogyan is akarná csinálni,ha tudok egyezkedni akkor azt mondom talán,de ha nem akkor nem.De szerintem biztos lehet egyezkedni.

De annyira nem értem mért nem gondolnak bele abba az apróságba az orvosok,hogy csak egy kicsit ha odafigyelnének és adnának pár másodpercet hogy mégis csak valamit fel tudjanak kapni felülre a lányok,mennyivel megkönnyebbültebb lenne az egész.Mert azért nagyon megalázó szerintem hogy tök meztelenül feküdj fel és tedd szét a lábad,olyan mintha valami állat lennél.Nekem csak ezzel van igazán bajom.Szerintem egy orvos sem szeretné ha ők lennének a mi helyünkbe hogy így járjanak el.Pedig ez csak egy kis odafigyelésen múlna.

Az utolsó előtti diáknak,akinél volt ilyen vizsgálat!

Az orvos aki csinálta az nő volt legalább?

2011. ápr. 13. 18:47
 59/67 A kérdező kommentje:

Orvosnak!

Remélem amit írok nem beteg dolog,de tükörbe megnéztem magam amott és a hüvely bemenetelt körbe veszi egy bőr rész,az lenne a szűzhártya?Vagy az mi?De hártyát továbbra sem látok,csak ezt a körbe vevő körgyűrűszerűséget.Nem igazán láttam még képet hogy hogyan is kell kinéznünk,és úgy elkezdett érdekelni,mert elég ciki ha belegondolok,hogy nem is ismerjük annyira mi micsoda.

Remélem ez normális.

De azért odáig eljutottam,hogy meg kell várni milyen az orvos,egyezkedni,ha kell,hogy nekünk komfortosabb legyen,mielőtt kimondanám hogy nem.Lehet aranyos,megértő,szóval esélyt adni és ha még sem lenne egyezkedő típus akkor úgyis vissza lehet lépni a vizsgálattól.

2011. ápr. 13. 18:58
 60/67 anonim ***** válasza:
az a bőrhártya, amit ott a bemenet körül látsz, az a szűzhártya. lehet, h nálad nem kifejezetten vastag, meg nem olyan jellegzetes, de elég valószínű, h ott van. (versenysportolóknál általában elszakad, pl erős mozgások hatására... sok nyújtás... stbstb.)
2011. ápr. 13. 19:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!