Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányoknál is van nuni vizsgála...

Lányoknál is van nuni vizsgálat iskolában vagy ez szívatás és kötelező?

Figyelt kérdés
Pár helyen olvastam ilyet és félek,remélem nem igaz,és egész nagyoknál olvastam ezt.Tényleg megtehetik,mi ez az új mizéria?És az igaz vagy szívatás,hogy sokszor egymás előtt vizsgálgatnak,megtehetik?
2010. dec. 27. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:

én középiskolás vagyok és ilyenről szó nincs kérdeztem a kicsit felettemlévőbbeket is aztmondták ilyen nincsen ez hülyeséég:))

nyugi;)

2010. dec. 30. 14:44
 22/67 anonim ***** válasza:
kérdező, ha véletlenül bármi miatt (iskolai vizsgálaton kívül) szükség lenne altáji vizsgálatra, megtagadhatod, ha rajtad kívül van benn még valaki. pl osztálytársak előtt ilyen nem történhet, ez egészen biztos. ha panaszod van, akkor persze az illetékes orvoshoz kell fordulni, de gondolom ezt te is tudod és a kérdésed nem erre vonatkozik.
2010. dec. 30. 15:31
 23/67 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat,megnyugodtam és mindenkinek BÚÉK!

Akkor megnyugodtam.

2010. dec. 31. 15:08
 24/67 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Én 18 éves srác vagyok, és nálunk elég alapos orvosi vizsgálat volt a suliban most december elején. Mindenhol megvizsgáltak. A barátnőm egy évfolyamba jár velem, és neki is részletes volt az orvosi. Bugyira - melltartóra kellett vetkőznie, és bent a vizsgálóban a melltartót is le kellett vennie. Szerencsére egyesével voltak bent, mert miután felfeküdt az asztalra, a bugyit is lejjebb kellett húznia egy picit, de csak a szeméremajkait húzta szét a doktornő, más nem történt. Semmi ujjazás és egyéb. Te túl vagy már a vizsgálaton?
2011. jan. 10. 00:24
 25/67 RadTom válasza:
55%

Csatlakozom 00:24 válaszához. Nekem ugyan nem a barátnőm, de egy olyan lány osztálytársam mondta, akivel nagyon jóban vagyok. Először csak bugyi-melltartó, aztán egy paraván mögött kellett az ágyra feküdnie, ahol le kellett venni a bugyit is. A doktornő széthúzta a szeméremajkakat, és hátrahúzta a csiklófitymát, de a hüvelybe nem nyúlt. Hozzáteszem, csak a doktornő, az asszisztens és a lány volt bent. Egyébként volt olyan is - ez már csak pletyka szintű - hogy akinek kilógtak a kisajkai annak elég volt, a magának hátrahúzta a csiklófitymát és fel sem kellett feküdnie. Ezek a vizsgálatok - lásd az előttem szólókat - megtagadhatók, csak annyit kell mondani, hogy "én ezt nem szeretném" és kész.

17F

2011. jan. 13. 09:31
 26/67 RadTom válasza:

A kérdező kommentje:

"Na pedig ezt találtam egy korábbi témánál.Na ha nem kötelező,akkor mért nem mondják ezt meg.Akkor nem kell ettől tartanom úgye.De mi egyáltalán a nemifejlettség vizsgálata,mit csinálnak,hogyan?És mi ez a fiúknál is?"

A fiúknál is van ilyen. A herék fejlettségét nézik - mi mogyi-tapinak hívjuk:) -, meg a makkot nézik meg. Nem nagy cucc, kb 40mp az egész. Megfogdossa a zacsit, felhúzza a bőrt, visszahúzza a bőrt, és ennyi. A huzogatást csinálhatja magának a páciens, de ez ugyancsak megtagadható. Nekünk mondjuk biosz TZ ideje alatt kellett menni, úgyhogy én inkább hagytam hadd huzogassa, ha neki az jó.

2011. jan. 13. 09:40
 27/67 A kérdező kommentje:

Nem volt,csak hallottam ilyenekről másoktól,meg olvastam.és semmiképp sem szeretném és mivel már tudom hogy nem kötelező,nem is fogom engedni.Azért elég durva.De úgy érdekel azért a dolog.Azt meg mért nem közlik,hogy nem kötelező,nem kell ha nem akarja az ember?

De most kézzel vagy mivel húzza a lányoknak széjjel,vagy hogy kell elképzelni az egész dolgot?

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 19. 20:01
 28/67 anonim ***** válasza:
kézzel és kesztyű van rajta. de ez nem nőgyógyászati vizsgálat. csak a külső nemi szerveket nézik.
2011. jan. 21. 15:26
 29/67 A kérdező kommentje:

Azért ez nagyon durva,köszönöm a választ,úgy merült fel a kérdés a fejembe hogy középiskolásoknál hallottam ilyenről és tisztában akarok ezzel lenni,hisz jövőre én is az leszek.De anyum is kiakadt mert ő is most hallott eről először,úgy van vele,hogy tudni akarja ki vizsgálja a gyerekét,és ilyen vizsgálatnál úgy gondolja,igen is tájékoztassák,akárki ne nyúljon az ő tudta és beleegyezése és felvilágosítás nélkül a gyerekéhez.Meg az ő idejükben,és az unokanővéreméknél sem volt sose ilyen.Remélem én se fogom megtapasztalni még csak hallomásból sem.Azt meg nem szeretném hogy meztelenül vizsgálgasson,mert nekem az jött le,hogy végülis úgy vizsgáltak,azért nagyon durva,ezt még ha nőgyógyászhoz megy az ember ott sem úgy végzik,meg nem is ez a szakterülete a iskoladokinak.Nálunk mindenki ki van akadva az ilyen vizsgálatok hallatától is.Nálunk az öcsémet is csak a saját orvosunk vizsgálata meg 5 évesen odalennt,anyu jelenlétében,úgy nem engedte volna,hogy az óvoda csak úgy odahív egy dokit és esetleg ami egyik ismerősünknél megtörtént egymás előtt kezdték vizsgálgatni és megijjesztették a gyerekeket mert nem tudták mit csinálnak velük.

De mi az a hüvelyfityma?

Létszi ne nevess ki,de ezt most hallom először.

Nektek elmondták,hogy ez nem kötelező vagy sem?Meg értesítettek benneteket erről előre,vagy hogy volt?

Arról tudnál még valamit mondani,hogy felvesznek a középsuliba,ott milyen felvételit követő vizsgálat szokott lenni általában.

Nagyon megköszöném.

2011. jan. 22. 19:33
 30/67 A kérdező kommentje:

Meg még egy kérdésem lenne,igaz és ezt sem akarom engedni,majd csak ha már saját nőgyógyászhoz járok.

De a mellvizsgálatot,mármint kézzel hogyan kell elképzelni?Azért jobb előre tudni ilyen dolgokról,mert nem igazán mond sokszor senki semmit mi hogyan is zajlik.

Én alapból szégyenlős vagyok,mindig csak addig vagyok hajlandó levetkőzni,amennyire tényleg megkívánja a vizsgálat,de nálunk az osztályból mindenki az,szóval inkább megyek órára,ahogy a fiúk is minthogy valaki olyan helyekre akarjon nézegetni ahová engedélyem és kiskorúnál a szülő engedélye nélkül nem kellene.Nekem ez nem 40 másodperc lenne,hanem tiszta megalázás,megszégyenítés,ha én ezt nem akarom és nem készültem rá fel.Van pár más suliból való barátom fiúk akik estek már át ilyenen és gyülőlik az összes orvost,hazugnak tarják őket és nagyon elvágták magukat azzal hogy nem világosították fel őket és emiatt gázoltak keresztül rajtuk.Szóval nem mindegy hogy magad döntesz vagy kényszer hatására mész bele.

2011. jan. 22. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!