Mi az a mosható betét?
huh, itt jó nagy veszekedés van.
Egyébként én környezetvédő válaszolómmal értek egyet.
Na és, hogy tisztázzuk:
megvettem a betétet. Cseppet sem olyan, mint amilyennek gondoljátok. Nem csak egy textil réteg...
De ha nem hiszitek vegyetek ti is.
Régi beszélgetés, de azért kérdeznék.
Hogyha egész nap nem vagy otthon, és cserélned kell betétet, akkor a használtat (mivel mosható) hova teszed? Zacskóba, aztán be a táskába?
Azóta csak nagyon ritkán hordom azt a betétet. :D
Sőt, egyáltalán nem hordok betétet, áttértem a tamponra. Szóval ha esetleg neked is van ilyened, akkor ne vedd fel, ha tudod, hogy nem tudod otthon kicserélni.
Tárolásuk:
Erről elfelejtettem írni, pedig ez is fontos lehet.
Szóval az USÁ-ban már van rá egy praktikus megoldás. Az ú.n. "Wet Bags"-ek, ami pusztán annyit jelent, hogy egy közepes méretű neszeszer két zsebecskével, amiből az egyik vízhatlan, a másik pedig nem. Értelem szerűen a használat előtt a pamutból megvarrt zsebecskében van a tiszta betét, és amiután kicseréljük, van egy nagyon egyszerű hajtási technika, ami után nem jön ki a betétből a neszeszerbe sem a folyadék. Egy kis csomagocskát hajtunk két egyszerű hajtással és patenttal rögzítjük. Ez, a használt megy bele a vízhatlan zsebecskébe. Ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!