Egész jó, de ki fogja a cuccost mosogatni?
Régen viszont tényleg kimosták a pelenkát maguk alól nagyanyáink.
Na akkor kérdező, most helyesled a mosható betétet vagy nem?
Még egy kérdés: mi a haladás mércéje? A takarékosság vagy a kényelem?
Mi a fontosabb? Hogy egy betét magától ugorjon be alád és ugorjon ki alólad, vagy hogy ne kelljen állandóan új csomagot venni és így takarékosabb legyél?
Kérdésedre válaszolva: nem hallottam róla.
Szerintem, ha van már rá lehetőségünk vegyünk sima egyszerhasználatost.
(19:09 - qrva nagy arc vagy:D igazad van...)
Megnéztem, én inkább maradok a tamponnál, lehet hogy maradi vagyok, de nekem ez kicsit gusztustalan, de lehet ez forradalom és x év múlva mindenki ezt fogja tampon helyett használni, de én még most tuti nem :)
28/N
Hát 3000 forintért, oké hogy mosható, de meddig kell súrolni ahhoz, hogy a vér kijöjjön belőle, illetve mennyit bír az anyaga.
Valamennyivel biztosan takarékosabb, de nem tartom valószínűnek, hogy valaki ebből gazdagszik meg.
Emellett időigényes, és néha kellemetlen is lehet.
"- Szívem, mit csinálsz ennyi ideig a fürdszobában? - kérdezi a férj.
- Áh, semmit, csak az egészségügyi betétemet mosom! - reagál a feleség."
Én személy szerint egyből kimosni nem szoktam azokat a ruháimat, amikben neadj isten átáztam, mert nem túl higénikus, illetve abban sem vagyok biztos, hogy kijön belőlük.
Természetesen aki időmilliomos, van kedve súrolni, annak megéri, én áldom azt az embert, aki feltalálta a mosógépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!