Hallottatok már betét allergiáról?
Figyelt kérdés
Magam sem hittem el, most tapasztalom. Kaptam egy csomag betétet amit eddig még nem használtam. Csütörtökön reggel jött meg, beraktam egy olyat. Napközben semmi gond nem volt, cseréltem rendesen. De estére...megduzzadtak a kisajkaim, a nagyajkak kirepedeztek, furcsa pöttyök (mint a pattanások) lettek rajtam alul. Irdatlanul fáj, ég az egész. Ülni nem birok, menni úgy megyek mint aki...Kaptam az ambulancián rá Fenistil sebkezelő gélt remélem használ. Még ma csak elvoltam itthon, de holnap mi lesz a melóban? Még jó hogy nem ülő munkát végzek. Vajon meddig fog tartani? Köszi a válaszokat előre is.2010. dec. 6. 17:12
1/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha nem használod tovább ezt a betétet (és ha még pár kencét is be kell szerezned, a legolcsóbb is).
2/7 anonim válasza:
Igen, sajnos létezik, bár ritka. Barátnőm mindegyik fajtától kiütéses lesz, tisztasági betétet sem tud használni, menzesznél meg csak tampont. Érdekes, attól semmi baja nincs. Vékony vatta réteget tesz a bugyijába, hogy ha netán nem tud időben tampont cserélni, ne kenjen össze semmit. Hát, nem irigylem sem őt, sem téged.
3/7 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről,de elképzelhető,hiszen azokat is már minden fenével illatosítják,kezelik.Igyál kalcium pezsgőtablettát,az jó allergiás reakciókra és ne használd azt a betétet többet.
4/7 anonim válasza:
Van ilyen, használj más fajta betétet.
5/7 anonim válasza:
nekem is viszketett nagyon a betéttől, úgyhogy csak tampont használok:S kalcium, és jobbulást
6/7 anonim válasza:
bocsi megkérdezhetem melyik fajta?(csakhogy olyat biztos ne vegyek)
7/7 A kérdező kommentje:
Rossmannban vettem sajátmárkás terméket, aloe verás volt.
És köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 7. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!