Üdv! Tudom marha régi a kérdés,de azért én mégis szeretnék válaszolni rá,hátha valaki elolvassa.
2017 november óta használom a saját magamnak varrt betéteket. Próbaképpen varrtam,mert megmondom őszintén ,sajnáltam rájuk a pénzt,de valami megoldást mégis szerettem volna találni az eldobhatóval szemben.
Kellett pár hónap,mire észrevettem a jótékony hatást, pl nem akart leszakadni a fejem mensi előtt 1-2 nappal. Korábban volt hogy hányásig rosszul voltam. Én ennek tulajdonítom,mint azt is hogy rövidült a ciklusom napjainak száma. Fogamzás gátló tablettával beállt ugyan 28 napra,de azt elhagyva 32-33 naposak voltak a ciklusaim... nagyjából 4 hónapnyi használatot követően, 28-29 napra állt be. Remélem így is marad,mert így sokkal kiszámíthatóbb.
Ez a saját egészségemmel kapcsolatos észrevétel,a környezet kímélése más lapra tartozik,de az is megérne egy posztot. :)
Szép napot kívánok mindenkinek,ja és nem kell ehhez visszamászni a barlangba, csak önzés helyett tudatosan élni.
sziasztok.. tudom ezeréves kérdés. de mégis ezt dobja ki másodinak a google.. szóval.. én használok tisztaságit.. (emilla.me -ről rendelt. nagyon kedves aranyos a csajszi amugy..) szóval. én a tisztaságit intimkehellyel használom menzesz idején. az intim kehely egy nagyon állat cucc. észre se vettem h megvan.. (ennél megjegyezném hogy fontos hogy ORVOSI SZILIKON vagy TPU kelyhet vegyél. sajna a Dm-es Biointimo gagyi kiani sütiszilikon tulárazva :( )
szóval a lényeg.. én nagyon megvagyok vele elégedve.. nem lesz büdös.. szaga azért lesz a betétnek mert az
eldobható betétben lévő zselé bebüdösödik, és nagyon jo baci telep is lesz belőle..
én sose szerettem a sima eldobhatós betéteket mert kényelmetlen irritáló volt a bőrömnek.. a sok vegyszer amivel fehérítik plusz a szag.. blöee.. hamar tamponra váltottam. de azzal meg az volt a baj hogy a gyengébb napokon kellemetlen volt.. kiszárította a hüvely falat. aztán szerencsére terhes lettem és mivel sokáig szoptattam sokáig nem jött meg.. de már közben éreztem h kikéne találni valami alternativát.. mert nem akarok TSS-ben maghalni (Toxikus Sokk SZindroma, amit a tampon okozhat).
Így elkezdetm kuattani és rátaláltam egy csoportra (intimkehely/tölcsér és mosibetét kérdések és válaszok (csak nőknek)) egyből vettem is egy kelyhet és a következő ciklusba ki is probáltam. szerelem első hasznélatra. azóta az összes barátnőmnek elmeséltem milyen f*za :)
ha bármi kérdés van szivesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!