Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mosható tisztasági betét?...

Mosható tisztasági betét? Hallottatok már róla?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 30. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
A leírásában ott áll, hogy sokan allergiásak rá. Tehát nincs szó forradalmasításról, csak azoknak egy lehetőség, akik nem használhatják a boltokban kapható betéteket.
2010. máj. 30. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Tőlem az használja aki akarja én tuti nem.
2010. máj. 30. 19:23
 13/24 A kérdező kommentje:
19:12esnek. Nem, nem helyeslem. Nálam a haladás mércéje a kényelem. Például nincs tévém, mert nekem így kényelmes. Van helyette viszont egy szuper számítógépem. Nincs kamerás telefonom, mert elég, ha elérnek rajta. Viszont van egy méregdrága fényképezőgépem. Nem dugdosok ruhaanyagot a lábam közé, ha megvehetem a tampont vagy a betétet is. Amúgy sem tartom higiénikusnak, és nem hiszem, hogy 4-5 alkalom után nem lesz szaga annak a csodabetétnek.
2010. máj. 30. 19:57
 14/24 anonim ***** válasza:
17%

Gáz!!!

Egyrészt a leves drágább mint a hús a mai mosószer árak mellett, és akkor még a vesződséget nem is számoltam

Másrészt:

Utánna az érzékeny nyálkahártyára teszel egy mosószer maradványokkal és egyéb vegyszer maradékokkal teli valamit, ami ráadásul közel sem biztos hogy steril, vagy hogy a különféle kémiai anyagok nem oldanak e ki valamit az anyagából..

Ehhez csak gratulálni tudok...

2010. jún. 1. 20:19
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

Melelsleg jah, nagyanyáink valóban kimosták maguk alól a cuccost..

Viszont nem keféltek fűvel-fával meg négerekkel és háziállatokkal továbbá zöldségekkel és egyéb tárgyakkal akárcsak ma..

2010. jún. 1. 20:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van!
2010. jún. 1. 20:22
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

Fúú, előttem a kép, amikor bemész egy barátnődéknél a fürdőszobába és a fregolin ott lógnak felcsipeszelve család nőtagjainak a mosott (persze itt-ott foltos, mert senki ne mondja nekem, hogy nyom nélkül kijön belőle) betétei!

De ugyanígy azt sem tudom elképzelni, hogy a férjem, gyerekem az én agyonmosott, foltos betéteimet nézegessék a szárítón. Maradok az egyszer használatos tampon+betétnél, garantáltan tiszta, diszkrét és használat után elnyeli a kuka.

2010. jún. 1. 21:09
 18/24 anonim válasza:
2014. ápr. 2. 11:10
 19/24 anonim ***** válasza:
98%
Na most már válaszolhatna olyan valaki is, aki használta... A fanyalgók elmondták a magukét, ők dugdossák továbbra is a lábuk közé a dioxinos stb. műanyaglapokat, oké. De aki használta, az elégedett vele?
2014. nov. 7. 15:42
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

Én most hallottam róla először. Nyilván azért nincsen "reklámja" ennek a módszernek, mert a betét gyártóknak nem lenne jó egy "új módszer" elterjedése... Egy cikk alatt olvasva, kommentként hallottam róla én is, és meg kell mondjam szerintem baromi jó ötlet.

Nem értem az előttem úgy fanyalgókat, hogy ki sem próbálták még. Én szeretném kipróbálni.

Gazdaságosabb és természet barátabb is. A használt eü betétek kukába hajigálása és tárolása ugyanolyan "gusztustalan" mintha most kimosnánk ezeket az anyagokat.

2016. márc. 20. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!