Van olyan valaki akinek az első menstruációja 19 éves korában vagy afelett jött meg?
nekem még nem jött meg soha. illetve egyszer gyógyszer segítségével, de azt azonnal abba kellett hagynom mert trombózist okozott. voltunk már mindenféle kivizsgáláson több nőgyógyásznál mindenféle orvosnál és semmi bajom nincs de mégse jött még meg, igazából nagyon aggódom emiatt :(
19L
Nagyon szívesen! :) Amúgy maga az Update életmód is nagyon jó, én is azzal "tanultam meg" mikkel lehet fogyni. Nekem még a legelső könyve van meg, az alapján csinálom. Igaz, már saját magamra igazítva. (3-asokat nagyon ritkán eszem csak, de pl. egy alma (ami 2-es, simán lemegy este is)
Ja és ne add fel, annyiszor fel adtam én is, de látod, nem menekülhetünk magunk elől...
Sok sikert és kitartást! :)
26/N
ezeket megfogadom és köszönöm még egyszer :D
bírom az ilyeneket, hogy beírnak valami okosat, közben már rég leírtam, hogy voltam orvosnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!