Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen erős a menstruáció...

Miért ilyen erős a menstruációm még?

Figyelt kérdés
már a 4. napon vagyok. Tegnap estére egy a legvastagabb ob tampont tettem be és egy éjszakai betétet. Este 21 óra körül cseréltem tampont amibe akkor alig volt, és reggel 9 ige nem cseréltem . Reggel 9 re a tampon megtelt a betét még nem kezdett . Ez erős vérzésnek számít?
ma 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Éjszakára nem egészséges a tampon, mert 3 óránként kellene cserélni.

Szerintem ez még nem kíván dokit. Hormonális oka szokott leggyakrabban lenni, ha vastagabb a méhnyálkahártya, vagy csak pl. több E-vitamint ettél. Ha hosszabb volt ez a ciklus, pl. akár csak stressz miatt kimaradt, kitolódott egy peteérés, és később vált le, az is lehet oka. És van, akinek mindig ilyen. De életünk során változik is.

ma 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az erős vérzés az, amikor 2 óránként csereled a tampont. 21 óra és reggel 9 között 12 óra van, érthető ha anyni idő alatt megtelik....
ma 09:49
 3/6 A kérdező kommentje:
nemtudom de azt vettem észre hogy amióta vastablettát szeded b12 vitaminnal azóta húzódik el és azóta ilyen erős.
ma 09:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem úgy kezdődik a menstruációm hogy alig akar beindulni majd egyre erősebb lesz.
ma 09:59
 5/6 A kérdező kommentje:
de az elmúlt pár hónapba van így, mármint hogy erős viszonylag
ma 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Dehogy kell háromóránként cserélni a tampont. Jézusom, nem tudom, honnan jön ez a baromság. 🙄

6-8 óránként elég. Ha háromóránként cseréled, mivel nincs félig sem, főleg gyengébb menzesz esetén, teljesen szétcs.szed a hüvelyfaladat.

ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!