Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Erős mellfájdalom menszes...

Szaloncukor67 kérdése:

SOS! Erős mellfájdalom menszesz előtt normális?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szörnyen feszül és fáj a cicim, oldalt leginkább ott érzem, menszesz előtt két héttel kezdett de még ennyire sose fájt. Mindig szokott persze kicsit de ez már kibírhatatlan olyan mintha be lenne gyulladva. Ez normális vajon? Neketek mi a tapasztalaitok?

dec. 29. 12:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
23%
Igen teljesen normális:)
dec. 29. 12:24
 2/11 A kérdező kommentje:
De nincs erre valami gyógymód? mert tényleg 2 hetet végig szenvedek, és még 9 nap mire megjön
dec. 29. 12:34
 3/11 anonim válasza:
31%
Én általában ilyenkor fájdalomcsillapítót veszek be és olyankor kicsit jobb, viszont ez normális dolog, bár mindenkinél máshogy mutatkozik be, valaki nem érez semmit. Én személy szerint szenvedni szoktam mint állat, de a fájdalomcsillapító mindig segít, az ilyenkor az egyetlen jó gyógymód
dec. 29. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Premens kapszulát próbáld meg.
dec. 29. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Hormonok miatt van. Nekem is még 1 hét van mensiig és úgy érzem majd leszakadnak a melleim. Szurkálnak, feszülnek, hason feküdni nem tudok. Nekem ehhez a mellfájdalom mellé még hőhullám, fejfájás is társul. Ki kell bírni:/
dec. 29. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem lettél terhes közben? Akkor feszül így a normális ciklus megjövetele előtt, azaz inkább a nemmegjövetele előtt!
dec. 29. 12:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Terhes nem hiszem hogy vagyok, vagyis remélem. Ahj de ez olyan rossz hogy nekünk nőknek mindig fáj valamink. Egyébként 20 éves vagyok
dec. 29. 13:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Van itthon nekem premens tablettám, szerintetek jobb mint a fájdalom csillapító?
dec. 29. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Ha továbbra is fáj a gyógyszer ellenére, amennyiben a városunkban vagy (Keszthely) gyere be a kórházba este 18 kor kezdem a 24 órás ügyeletet (4.éves szülész hallgató.)
dec. 30. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hallgató mióta láthat el szakorvosi ügyeletet? Meg mi az, hogy negyed éves szülész hallgató?! Ilyen nincs, ez kamu!
dec. 30. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!