Mellfájdalom, menszesz jele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem 100%-ban ehhez a topikhoz kapcsolódik a téma,de az itt lévők szerintem jobban megfigyelték a testüket már ilyen szempontból,mint mások.Szeretnék nagyon babát is,de már nem merem beleélni magam(1éve próbálkozunk) viszont most észrevettem,hogy dec.31.óta erősen feszül,fáj a mellem(kb mintha izomlázam lenne) egyébként ma-holnap nem várom.A konkrét kérdésem az hogy nektek volt olyan ,hogy addig még nem tapasztalt tüneteitek jelentkeztek mensi előtt? Esteleg èletkorral ez változik? Vagy azt jelentheti,hogy mostanra normalizálódtak a hormonjaim a fogamzásgátló után(1éve nem szedem)? Ha baba lenne,akkor még korai lenne ilyet éreznem,nem? :(2015. jan. 3. 11:19
1/1 anonim válasza:
Teljesen ugyanazt éreztem, amikor összejött, mint máskor is menstruáció előtt. Annyi változás volt, hogy hamarabb elkezdett görcsölni, szurkálni a hasam, fájni a mellem, nem csak 1-2 nappal előtte, így teljesen abba a tudatban voltam, hogy nem sikerült és jóval rövidebb volt az a ciklus, mint vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!