Ilyen alacsony hcg mellett van esély egészséges babára? A klinika bizakodik, de mivel még a 8. napon is negatív volt a tesztem (azóta nem teszteltem), én elengedtem már az elején. De most kezdek újra bízni... Van értelme?
Figyelt kérdés
5 napos embrióval
Et+10 hcg 17,4 mU/ml (progeszteron 46,7 nmol/L)
Et+14 hcg 55,2 (progi 125)
Et+17 hcg 186,4
Et+20 lesz újabb hcg
tegnapelőtt 14:29
1/2 anonim válasza:
Et+8. napon volt negatív? Milyen érzékenységű volt a teszt? Még egy 10es érzékenységű is simán lehetett negatív, miért nem teszteltél azóta? Látszódik, hogy szépen nő a hcg szint.
2/2 A kérdező kommentje:
Predictor early volt a teszt. Azért nem teszteltem azóta, mert ott elengedtem lélekben az egészet, a vérvétel után meg már feleslegesnek tartottam.
tegnap 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!