Mitő lehet a menstruáció kimaradása bővebben lent?
Hasonló helyzetben vagyok, denekem még csak 5 napja késik. Karácsony alatt nagyon beteg voltam 6 napig antibiotikumot is szedtem, én most erre gondolok, hátha nálad is ez okozhatja.
Egyébként soha életemben nem maradt ki menstruáció, érettségi előtt késett 1 hetet, ez volt a rekord. Igaz pár éve 27-33 nap között jön meg, így nehéz megállapítani a késést is.
Tesztet én is csináltam a 34. napon és negatív lett.
Valószínűleg nem vagy terhes. DE ezt így nagyon nehéz megválaszolni, mennyi idős vagy? Mennyi ideje menstruálsz? Van valami hormonális eltérésed?
Ezeken kívül még teljesen egészséges állapotban, hormonrendszernél is van, hogy kimarad 1-1 hónap.
C vitamin késlelteti. De a stressz még jobban.
Ha az orvos nem lát bajt, biztos attól lehet.
#6, ne savazd már a kérdezőt, aggódik! Nem kell odaböfögnöd sehova, görgetni is lehet! Vagy ne gyakorizz nonstop és akkor nem futsz bele többször ugyanabba a kérdésbe.
Kérdező, igen, lehet a vitamin, lehet a stressz, a hormonok, pajzsmirigy, betegség, vagy csak úgy, változik a szervezeted.
Az orvos a biztonság kedvéért hív vissza, hogy meggyőződjön nincs-e komolyabb baj. Ha nincs egyéb panaszod, ne aggódj, biztosan megjön pár napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!