Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitő lehet a menstruáció...

Mitő lehet a menstruáció kimaradása bővebben lent?

Figyelt kérdés
Késik a mensim dec 26óta A barátommal december 24 óta nem is voltunk együtt , védekezünk óvszerrel és ezen felül kihuzza es az óvszerben végzi dolgát a végén nem bennem , ezután még meg is nézzük nem e csöpög valahol. Így nem gondolnám hogy terhes lennék viszont csináltam 2db tesztet január 3.án illetve 7.én negatív ,10 .én elmentem nőgyógyászhoz nem látott semmit az ultrahangon de azt mondta ha 2héten belül menjek vissza . Nem gondolnám hogy terhes vagyok ilyen tényezők mellett dd akkor miert menjek vissza 2 hét mulva ha még mindig nem jön meg? Félek hogy a kövi se fog már megjönnj és ugymond örökre ebben az állapotban maradok sose volt még ilyen velem. Rengeteget stresszeltem decemberben vizsgák miatt, beteg is voltam ,C-vitamint tömtem magamba de ilyen még nem volt . A hasam fáj a melleim is. A nődoki szerint méhszájsebem is van de az mástol is kialakulhat a terhessegen kivül mert ezzel is csak a frászt hozta rám
ma 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, denekem még csak 5 napja késik. Karácsony alatt nagyon beteg voltam 6 napig antibiotikumot is szedtem, én most erre gondolok, hátha nálad is ez okozhatja.

Egyébként soha életemben nem maradt ki menstruáció, érettségi előtt késett 1 hetet, ez volt a rekord. Igaz pár éve 27-33 nap között jön meg, így nehéz megállapítani a késést is.

Tesztet én is csináltam a 34. napon és negatív lett.

ma 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Az is normális, ha a sok stressztől egy hónap kimarad.
ma 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem vagy terhes. DE ezt így nagyon nehéz megválaszolni, mennyi idős vagy? Mennyi ideje menstruálsz? Van valami hormonális eltérésed?

Ezeken kívül még teljesen egészséges állapotban, hormonrendszernél is van, hogy kimarad 1-1 hónap.

ma 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:

C vitamin késlelteti. De a stressz még jobban.

Ha az orvos nem lát bajt, biztos attól lehet.

ma 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:
22éves vagyok, rendszeresen meg jön egyedül tavaly kesett pont egy eve a stressztől de akkor is csak 10napot , pajzsmirigy problémám van legutóbb még jó volt gogyszer nem kellett rá de sajna 1,5 eve nem volt ellenőrizve de most az is lesz!
ma 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
És még egy ismételt kérdés. A másikra nem kaptál elég választ? Akkor emeld ki de teljesen fölös újra kiírkálni.
ma 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:

#6, ne savazd már a kérdezőt, aggódik! Nem kell odaböfögnöd sehova, görgetni is lehet! Vagy ne gyakorizz nonstop és akkor nem futsz bele többször ugyanabba a kérdésbe.

Kérdező, igen, lehet a vitamin, lehet a stressz, a hormonok, pajzsmirigy, betegség, vagy csak úgy, változik a szervezeted.

Az orvos a biztonság kedvéért hív vissza, hogy meggyőződjön nincs-e komolyabb baj. Ha nincs egyéb panaszod, ne aggódj, biztosan megjön pár napon belül.

ma 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerinten is stressz.
ma 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!