Jellemző ez 2 gyerek után?
Sziasztok!
Lehet, hogy most sokan szidni fogtok, hogy hogy tudok ilyet kèrdezni de eddig csak olvastam erröl. Kèt gyerekem is született, a menzeszem eddig az első ès a màsodik után is teljesen rendben volt. Mindig 27-28. Napra jött. Juniusban voltam èves szűrèsen is. A nőgyogyàsz uhval is mindent rendben talàlt. A szűrèsenm is jó lett. Viszonz a menzeszem most nem igazàn akar időben jönni. Barnàzgatok, vannak ilyen foszlànyok, de egyenlőre ennyi. Kb 3 napja màr kellett volna jöjjön.
Igaz hogy a kisebbik gyerek miatt újabban rengeteg nem alvós èjjel van mögöttem. Meg sok ideg minden miatt. Lètezik hogy ezek ennyire befolyàsoljàk? Persze a nődokim kb 3 hètig szabin, màshoz menni nem szeretnèk
Legyek türelemmel?
Egyèbkènt 36 leszek ès nem akarunk semmi módon 3.gyereket 😅
Első alkalom, hogy kicsit megborul a ritmus? Mert akkor nyugodj meg, ilyennel senki nem megy orvoshoz. Majd ha több hónapig zűrzavar lesz, akkor esetleg.
Nekem a következő dolgok szokták megborítani, a teljesség igénye nélkül: betegség, stressz, ha túl meleg van, ha túl hideg van, túl sok sport, túl nagy lustaság, túl kevés kaja... Vagyis gyakorlatilag bármi.
3 nap csúszás nem csúszás és tök felesleges tesztelgetni. :D
21-36 nap között bármikor megjöhet, ebbe simán belefér akár 1,5 hét csúszás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!