Mio-inozitol okozhat menstruáció kimaradást?
Figyelt kérdés
1 hónapig szedtem ,de aztán abbahagytam. Múlt hónapban még megjött,igaz késve pár napot,most meg ebben a hónapban már több mint egy hete késik.
Sajnos a teszt negatív.
Valószínűleg ovulációm sem volt,mert a megszokott ovu fajdalom sem volt a ciklus közepén.
szept. 4. 18:16
2/3 anonim válasza:
Orvos ajánlotta a szedését? Ha valamilyen betegséged van és azért kell szedned, akkor nyilván amiatt maradhatott ki. Ha nem vagy beteg, csak valamiért azt gondoltad, hogy majd jót tesz, hát a tapasztalat az, hogy szét tudja barmolni a normál ciklust azoknál a nőknél, akiknél minden rendben van.
3/3 A kérdező kommentje:
Voltam egy nőgyógyász hölgynél tavasszal aki mondta,hogy minden rendben van,de ajánlotta az inozitolt hogy hamarabb teherbeessek. Aztán most kezdtem el csak szedni,de sosem volt ilyen,hogy kimaradjon menzeszem vagy ovum.
Vajon vissza fog állni magától?
Ráadásul nagyon szenvedek,mert ugyanúgy volt/van PMSem csak most folyamatosan,mert ugye nem jött még meg.
Nagyon kellemetlen. Biztos nem szedek többet.
szept. 5. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!