Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció kimaradás?

Menstruáció kimaradás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok és kb. október/november óta 3-4 hónapokra jön meg. Nem tudom ez így emnnyire érthető, áprilisban volt utoljára, azóta nem. 12 évesen jött meg először, és egészen eddig mindig napra pontosan meg is jött, sosem fájt, most meg amikor megjön eléggé fájdalmas.

Nem tudom ez mennyire normális, eddig nem nagyon foglalkoztam vele mert sok helyen azt olvasni, hogy 16 éves korig normális, ha nem rendszeres.

Esetleg ha valakivel ez megtörtént és van tapasztalata, tudna valami tanácsot írni, hogy mi ilyenkor a teendő?

Nyilván orvos is lehetőség, csak nem tudom, hogy ezzel el kell-e menni már vagy még a korom miatt normálisnak mondanák.

Köszönöm szépen a kedves válaszokat és a segítséget!😊

júl. 18. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Hormonzavar, gluténérzékenység stb. Javaslom,hogy keress fel egy nőgyógyászt.
júl. 18. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem adj a szervezetednek 1-2 évet még. Dokival ráérsz később.
júl. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!