Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet bajom, ha volt már...

Lehet bajom, ha volt már olyan, hogy a tampon 5 óra hosszát volt bennem?

Figyelt kérdés
Általában igyekszem 4 óra hosszán belül cserélni, de volt már olyan, hogy 4 és fél órán, vagy 5 óra hosszán keresztül bennem volt, de ez eddig ritkán fordult elő.

ma 00:06
 1/5 anonim válasza:
Éjjel is felkelsz 4 óránként?
ma 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Hivatalosan amúgy azt szokták mondani, hogy max. 8 órát lehet bent hagyni. Mondjuk én addig nem tenném, nem lenne amúgy se komfortos, mindenesetre 5 óra az oké.

Meg amúgy ugye a TSS az ritka, de igazából az akkor is kialakulhat, ha rövid ideig van benned a tampon. Szóval érted, ritka nagyon a kialakulásának az esélye, és ha gyakrabban cseréled, akkor kevesebb is rá az esély, de összességében ha az ember "szerencsétlen", akkor szerintem mindegy hogy most az a tampon 4 vagy 5 órán át volt benned.

ma 00:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Éjszakára betétet szoktam használni.
ma 00:33
 4/5 A kérdező kommentje:
8 órát sosem volt bennem, még 6 órát sem. Bár annyit ki se bírna az első napokban.
ma 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy semmi bajom nincs, ha tampont használok, akkor valamiért még a görcsök is enyhülnek valamelyest
ma 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!