Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjszaka kibírja a tampon?

Éjszaka kibírja a tampon?

Figyelt kérdés
Még sosem használtam éjszaka tampont , minit használok nappal a normált még nem használtam elég ha éjszaka egyszer felkelek hogy kicseréljem, mert eddig betétet használtam de hiába vettem fel szoros nadrágot úgyis elcsúszik szivárok hiába cseréltem kétszer

nov. 26. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy normál elég szokott lenni éjszakára, második naptol meg már a mini is, en nem szoktam felkelni. Esetleg ha aggodsz emiatt akkor egy tisztasági betetet tegyél be pluszba míg kitapsztalod
nov. 26. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szintén, mint az előttem író.
nov. 26. 19:57
 3/11 qborka ***** válasza:
59%

Ha erős a vérzésed vagy pedig csak tuti biztos nem akarod az ágyat összekenni, akkor Always ZZZ éjszakai bugyi a megoldás.

Ha a mini tampon nappal kibír 4 órát,akkor éjszakàra egy normál elég,kibírja reggelig.

nov. 26. 20:32
 4/11 Metionin ***** válasza:
74%
Nekem a mini is kibírja az éjszakát, éjjel nem jön annyi cucc. Max rakj alá egy betétet, ha nem vagy biztos benne.
nov. 26. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a normál kibírja a nyolcórát. A mini csak a 4. naptól.
nov. 27. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Én tampon mellé mindig használok az első( erős napokon) betétet is. Este egy normált használok és általában egyszer cserélek éjszaka, ha felkelek akkor mindenképpen megyek cserélni az első napon. A többi napon már nekem ki szokta bírni az éjszakát, betét akkor is alatta ha baj lenne. A vége felé pedig már csak betéttel szoktam aludni vagy csak tamponnal, mikor hogy.
nov. 27. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
éjjelre mindig vastag és hosszú éjszakai betétet teszek be rá szoros bugyi rá egy szoros cicanadrág. nem túl kényelmes de legalább ezzel tuti nem ázok át. nagyon szokott fájni a hasam ezért mindig a bal oldalamon alszok és még igy se folyik ki oldalt.
nov. 27. 16:26
 8/11 qborka ***** válasza:

Az Always zzz kényelmes, bàr függ a csípőmérettől.

Vagy vegyél egy dm-es mensi bugyit, második bugyinak, cicanadrág helyett, a nagy betét + bugyi kombóra. Így kényelmesebb. Régen nyomtam én is így, napközben és éjszakára is. Nem kényelmetlen.

nov. 27. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ajánlott éjjelre tampont használni, mert a hosszabb használati időtartam miatt megnőhet a fertőzés veszélye.

[link]

nov. 27. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pont emiatt váltottam menstruációs bugyira. A thisisredynek a power nevű bugyija a legerősebb estét is bőven kibírja. Mármint 12 órát. És olyan jókat alszok mert nem kell az átázáson aggódni. Egyébként néha én is használtam tampont éjszakára. Nekem a normál elég volt.
nov. 27. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!