Mi történik, ha a tampont úgy teszem fel, hogy nem jött még meg?
Ha nem jött meg: kiszárít, kisebesít beül, fájni fog
8 óránál tovább ha alszol, nem probléma.
Kiba*zottul fog fájni. Esélyes, hogy felsérted a hüvelyed annyira, hogy vérezni kezdj. Nagy lesz a fertőződés veszélye is.
Megpróbálhatod. Én akkor próbáltam, mikor megjött, már volt vérzésem, de nem sok. 2 centi után elsírtam magam és kihúztam. Utána napokig érzékeny volt, fájt, viszketett.
4
Vagy betétet. De ehhez túl hüly*.
Semmit, csak minit tégy fel.
Úszótáborba, amikor kb-re időpontban voltam minit használtam. Nem örömmel, de mivel nem szedek gyógyszert így csúszkál 2-3 napokat, nem volt kedvem arra kijönni, hogy mindent összevérzek.
Nem optimális, de abban a helyzetben nem volt más megoldás.
3-as: Persze, sőt, a temetésére is készüljön egyből:-)
Nyilván kerülni kell az ilyen alkalmakat, de ahogy a 6-os is írta, vannak olyan élethelyzetek, amikor rákényszerül az ember. Kicsivel nehezebb felhelyezni, kellemetlen lehet eltávolítani is, nem jó a nyálkahártyának, de azért nem akkora dráma. Ilyen vérzés végén vagy gyenge menstruációnál is előfordul.
Vannak azok a finom hálóval bevont tamponok, amelyek pont erre lettek kitalálva, ha nehezen csusszanna.
Én mondjuk nem szeretem, de ilyen helyzetekre kiváló.
Silk touch borítás, így keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!