Történik valami, ha normális méretű tampont használok?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, csak az használhat normál méretű tampont, aki már nem szűz. Én még az vagyok és olyat szeretnék használni, mert most csak az van itthon. Lehet tőle valami bajom?
13/L
2012. jún. 29. 01:05
1/6 anonim válasza:
Átszakadhat a szűzhártyád, én legalábbis ezt hallottam.
Ha nem így van akkor bocsi.
2/6 anonim válasza:
ezhülyeség. énis 13 évesen kezdtem tampont használni, szűz voltam ugyanúgy, és semmi bajom nem lett tőle. a mini csak akkor jó, ha már az utolsó napokban vagy, és nem jön sok. a szűzhártyád rugalmas, egy tampontól nem igen fog kiszakadni. de ennyi erővel a biciklizéstől is kiszakadhat..:D de attól, ha elszakad a szűzhártyád, még szűz vagy.
3/6 anonim válasza:
Én is használtam normál tampont szűzen, sőt, szuper tampont is nagyon erős vérzés miatt (szó szerint ömlött belőlem a vér, a mini kb 20 percig bírta), mégsem lett semmi bajom sem. :)
17/l
4/6 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, még a super plus -tól sem.
Nem valószínű, hogy átszakad a szűzhártyád. De ha mégis, akkor sincs semmi, attól még szűz maradsz :)
5/6 anonim válasza:
Attól függ, mekkora nyílás van a szűzhártyádon.
6/6 anonim válasza:
A tampon méretének megválasztása a vérzés mértékétől függ. Semmi köze a korhoz vagy éppen a szüzességhez. Vagyis erős vérzésnél mini, kb annyit ér, mintha be sem tetted volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!