Ha TSS-m van, rosszul leszek mikor a párom elveszi a szűzességem? L
A szüzesség elvesztése fejben dől el.
A tampon nekem is gondot okozott, mert nem tudtam rendesen felhelyezni, így éreztem amikor bennem volt és baromira kellemetlen volt, mivel végig csak dörzsölt és feszített. Ha megtanulod, hogyan kell helyesen felhelyezni, akkor nem is érzed, hogy bent van.
A barátod szerszámát pedig nyilván érezned kell. Azért jóval nagyobb és vastagabb mint egy tampon.
A lényeg, hogy engedd el magad. Maga a szüzesség elvesztése - tehát a szűzhártya szakadása nem fáj, nem is érzed. Azért fáj sok lánynak az első, mert rástresszelnek, összeszorítják a hüvelyfalat és úgy nyilván a pénisz is nehezebben megy be és ez jár némi kellemetlenséggel.
Ha elengeded ezeket a negatív gondolatokat és amennyiben a párod gyengéd lesz és odafigyel rád, akkor az első alkalom is szuper tud lenni.
Normál esetben semmi ilyesmi nem jön elő. Felizgulsz, kitágulsz, nedvesedsz... simán becsusszan oda bármi.
De ezért is kell pettinggel kezdeni, kitapasztaljátok egymást, kialakul a bizalom, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!