Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha a tampon nem csak...

Normális ha a tampon nem csak vérrel szívja meg magát?

Figyelt kérdés

Évek óta szinte csak tampont használok, mert rájöttem, hogy ez nekem sokkal komfortosabb. Viszont észre vettem, hogy a menstruációm kb 3. napja után a tampon nem csak a vért szívja magába hanem megszívja valami mással is magát, ami által "megtelik". Nincs színe, olyan mintha víz lenne, mégis a tampon meg van duzzadva és ki kell cserélni, mert több vér nem fér bele.

Ez normális?

Mi ez az átlátszó dolog?

Van ők aggodalomra, ha amúgy fájdalmaim nem igen vannak menstruáció közben se meg ezt a dolgot sem érzékelném, ha nem látnám?

dec. 7. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyben található nedvességet.
dec. 7. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen
dec. 7. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nálam is így van. Mintha víz is jönne, nemcsak vér.
dec. 7. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ilyen, emiatt nem kell aggodni. Amikor nem menstrualsz, akkoris van ott ilyen atlatszo, színtelen dolog.
dec. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!