Az normális ha fáj maga a tampon felhelyezés?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, életemben másodjára van bennem tampon. Elsőre nem votl gond, kivenni volt picit kellemetlen. Most pedig betenni is vegig az volt, fajt is. Masnak is faj?
Miota bent van azota oke szerencsere.
Ob minit hasznalok.
2023. dec. 8. 17:43
1/6 A kérdező kommentje:
Most harmadik napon vagyok az 5 napos verzesbol, legutobb utolso nap volt. Szoval elvileg jobban is verzek. Ezert nem ertdm
2023. dec. 8. 17:45
2/6 anonim válasza:
Nekem is fájt azt a száraz ob-t felnyomni..Applikátoros tampax-ot vegyél ami könnyebben felcsúszik..Még nem szüzen 28 évesen se tudom feltolni a sima OB-t nem tudom normálisan felhelyezni, száraz nem csúszik fel úgy és fájdalmas is..Az applikátoros meg felcsúszik szépen feltudom vele helyezni kényelmesen a tampont.:)
5/6 anonim válasza:
Nekem is k,ellemetlen, pedig én már rég nem vagyok szűz.
6/6 anonim válasza:
Ez érdekes. A barátnőm is szűz neki állítása szerint mégsem fájt felrakni elsőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!