Eddig semmi baj nem volt a tampon használattal, de az utóbbi 2 alkalommal valami nem engedi a normális felhelyezést. Mit tegyek?
Többször is használtam már tampont(csak mini) és a mostani 2 alkalommal nem tudtam rendesen felhelyezni, mert valamihez elérek ami visszatartja. Elkezd feszülni, és ha tovább próbálom tolni fáj. Ez lehet a szűzhártya? Az ujjam nincs teljesen még bent olyankor. Az a baj, hogy így nem tudom eléggé feltenni és olyan kényelmetlen volt, hogy muszáj volt kivennem és betétet betenni. Valakinek valami ötlet? Esetleg más pózban próbáljam meg felhelyezni?
Teljesen kétségbe vagyok esve.
14L
Tisztában vagyok a női anatómiával...
Te értetted máshogy a szűzhártyás részt. Én ott arra gondoltam, hogy a lyuk kicsi a hártyán, így a rugalmasság miatt egy darabig engedi hogy feltegyem, de aztán elérek egy pontot ahol már nem tud tovább "nyúlni" és ezért fáj.
Nem lehet, hogy olyankor túl száraz vagy?
És lehet azért nem csúszik eléggé a tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!