Menstruációnál egy nap mennyi betétet kell elhasználni? Mennyi a normális mennyiség?
8-10 db/nap? Vagy inkább csak 5-6 db/nap?
Nektek mennyi betét szokott elfogyni egy nap amikor megvan a vérzésetek?
(gyk: ne azt írjátok, hogy hány óránként cseréltek, hanem hogy mennyit használtok egy nap)
Kedves Kérdező!
Ez függ a menstruáció erősségétől is. Én általában 5-6 betétet elhasználok egy nap. Estére egyszerre kettő betétet is be kell tennem, mivel akkor nem áll módomban cserélgetni ugyebár alvás közben.
A 2 betét egymáson csúsztatva nem rossz ötlet éjszakára, ha épp nincs éjszakai.
De szerintem a kérdező a menstruációra izguló perverz.
"ne azt írjátok, hogy hány óránként cseréltek"
Pedig az határozza meg. Vagy nem megy két szám elosztása?
8-10?
Nálam max 3-4, mert nem kell kétóránként cserélni.
Naponta 4-5 max. Nem túl erős a vérzésem, telen amikor nem izzadunk nagyon van, hogy elég 8 óránként cserélni, tehát 3.
Én amiatt preferálom a betétet, mert csúnyán fogalmazva làtom ami kijön belőlem. Egyik hónapban nagyon erős volt a vérzésem, mint a Niagara elöntött a vonaton. Utólag kiderült, az egy kémiai terhesség volt... volt olyan is, ami nagyon kevés vérrel, de iszonyatos görcsökkel járt, akkor elég sőtét, darabos is volt. Most meg mázlim van, mert alig fáj és nagyon enyhe, élénk, nem darabos. És ezt lehet vezetni menstruációs applikációba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!