Lehet nőgyógyászati gond vagy más? 26. Án megjött a menstruàcióm akkkor normális mennyiségben viszont a 2-3. Nap gyengèbb volt jóval. Most a 4. Nap kb semmi sincs
Figyelt kérdés
Mai naptol rossz lett a közérzetem, hidegrázás is, hőemelkedes
( legalábbis egyelőre) , néhai végtagfàjdalom, nagy ritkán szúr a petefészkemnél, néha fáj a derekam.
Lehet esetleg jele valami belső gyulladásnak?? Összefügghet a mensi gyengülésèvel?
Vagy csak megfázás , influenza vagy társai?
( tegnapi napon barátnőmmel találkoztam kávézni es kintre ültünk kávézni, lehetséges hogy ott 1 este alatt megfàzhattam.?)
2022. dec. 29. 20:18
1/4 anonim válasza:
Nem gond, nincs 2 egyforma menstruáció. Beteg bármitől lehetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem ez az első gyengébb de akkor nemvoltak ilyen gondok.
Lehet ettől a változékony időjárastól jobban terjednek a bacik.
2022. dec. 29. 21:22
3/4 A kérdező kommentje:
Néha a gyomorszàjam/ hasam is görcsölget egy kis ideig
2022. dec. 30. 11:18
4/4 anonim válasza:
Szinte minden befolyásolja a menstruációdat. Az étkezés, az immunrendszered egészsége, a kedved. A tünetek mindenkinél változnak, valakinek semmi gondja, van akinek nagyon fáj mindene. Én is hasonló cipőben járok mint te, hőemelkedés, hátfájás, hasfájás, rosszullét. Ne aggódj, teljesen normális. Bár ha tüneteid nagyon elhúzódnának akkor érdemes egy orvost megkérdezni, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!