Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha hányok és megy a...

Normális ha hányok és megy a hasam menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja kezdődött el az, hogy mielőtt megjönne a menstruációm az vagy hányás, vagy hányinger, vagy a mostani esetemben hányás és hasmenés kíséri. Ez azután kezdődött miután betöltöttem a 18.életévemet( nem tudom ennek lehet e köze hozzá valamilyen hormonális szempontból)

Ma hajnalban arra keltem, hogy iszonyatosan fáj a hasam, mintha meg akarna jönni (ma kellett megjönnie), aztán ezt hányás és hasmenés kísérte. Ennyire rosszul sosem voltam még menstruáció előtt.

Mitől lehet ez? Normális ez?

Érdemes lenne nőgyógyászhoz emiatt ellátogatnom?

A segítő válaszokat előre is köszönöm! :)

18/L

2022. szept. 4. 06:06
A kérdező szavazást indított:
Teljesen normális
Normális
Ez nem normális
Menj el nőgyógyászhoz mielőbb
Előfordulhat
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Mikor főiskolás koromban gyakorlaton voltam ott a főnöknőm mesélte, hogy neki is hasonló tünetei szoktak lenni ilyenkor, mint amiket most leírtál. Mondta, hogy volt olyan, hogy el is ájult.

Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek másképp reagál a szervezete. De ha parázol, akkor menj orvoshoz, hogy megnyugtasd magad.

2022. szept. 4. 07:04
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem általában reggel jön meg. Olyankor ahogy észlelem onnantól használhatatlan vagyok. Hányás hasmenés... Néha én is elájulok de az ritkább.
2022. szept. 4. 07:39
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Tegnap már kérdezted.
2022. szept. 4. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as hozzászóló!

Ebben a témában ma írtam először ide a GYIK-re. :) sehol máshol nem tettem fel ezt a kérdést ezelőtt.

2022. szept. 4. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Elárulja azaz 5 db 75%-os észlény, hogy miért kellett az első két választ leszavazni?

Vagy ugyanaz az egy válaszoló csak 5 különböző profillal?

2022. szept. 4. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!