Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 nap múlva utazok, késik a...

8 nap múlva utazok, késik a menstruációm (szokott, ez nem meglepő) viszont ha még csúszik sajna ott szenvedhetek vele… (Nem vagyok terhes nem szedek semmilyen gyógyszert.) Ötlet hogy biztosan meg jöjjön a napokban??!

Figyelt kérdés

Már napok óta érzek kisebb görcsöket de sajna semmi. Mivel nekem elég erős az első pár nap és 6 napig szokott tartani, kb az egész nyaralás alatt lenne. Erős napokon a fürdés is necces sajnos. Nagyon el vagyok keseredve. Ha a következő 3 napban megjönne akkor rendben itthon lezajlik a nehezebb része .

Félek a fertőzésektől is ezért sem szeretek olyankor fürdeni .

Kérem aki tud valami tippet írjon .

nov. 23. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs tipp. Minden ilyen praktika népi hiedelem. Aztán vagy bejön, vagy nem.
nov. 23. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Viszel magaddal görcsoldót, tampont, betétet és nyaralsz.

Nálam az első nap szörnyű, mert nagyon görcsölök. Olyankor a szálláson maradok, ha épp úgy jön meg, de második naptól élem az életemet ugyanúgy.

nov. 24. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az meg, hogy nem tudok fürödni - hát, nagy ügy. Napozni igen, fagyizni, jókat enni, esténként meginni néhány pohár bort vagy 1-2 üveg sört igen.

Aztán negyedik naptól már vízbe is megyek, mert addigra lemegy az "erős" rész, de szokj hozzá, mert nő vagy, és bizony nem egy, nem kettő esemény lesz az életedben, amikor épp menstruálsz majd.

nov. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!